Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Σβαμπ παίζει με τον αγαπημένο του αντίπαλο

Δημοφιλή

Για την πρεμιέρα των Play Off της Super League, o ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Άρη στην Τούμπα και θέλει την νίκη με κάθε τρόπο, για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που σκοράρει συχνά στα ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους» είναι το Στέφαν Σβαμπ. Από τα 16 τέρματα του Αυστριακού στο ελληνικό πρωτάθλημα τα τέσσερα είναι απέναντι στον Άρη, ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι όλα ήρθαν σε αγώνες των Play Off.

Ο 33χρονος μέσος σκόραρε για πρώτη φορά στο Χαριλάου την 5η αγωνιστική των Play Off της σεζόν 2020/21, όπου ο Δικέφαλος έφυγε νικητής με 0-1, ενώ στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου «άνοιξε» το σκορ με πέναλτι στο 69′ στη νίκη με 2-0.

Την περσινή σεζόν ισοφάρισε στην πρεμιέρα των Play Off σε 1-1 πριν ο Αν. Ζίβκοβιτς κάνει το τελικό 1-2 και στο ματς της Τούμπας, πέτυχε το 2-1 σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου επικράτησε με 3-2.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κάνοντας Πάσχα στο… γήπεδο!

Σήμερα φαντάζει σχεδόν αδιανόητο, αλλά τις δεκαετίες του 1960 και του 1970 οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Α΄ εθνικής...

Στην ίδια κατηγορία