Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σήμερα η καρναβαλική παρέλαση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Δημοφιλή

Στις 16:00 το μεσημέρι θα διεξαχθεί σήμερα η καρναβαλική παρέλαση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά από περίπου 60 χρόνια.

Μικροί και μεγάλοι, φορώντας τις αγαπημένες τους καρναβαλίστικες στολές, θα παρελάσουν στην οδό Τσιμισκή, στην καρδιά της πόλης.

Οι συμμετέχοντες αναμένεται να συγκεντρωθούν στις 15:00 στον Λευκό Πύργο και αφού πάρουν τις θέσεις τους θα ξεκινήσουν με τρελό κέφι για την οδό Τσιμισκή, συνοδεία μουσικής.

Η Τροχαία Θεσσαλονίκης δεν ενέκρινε τη σχετική άδεια που ζήτησαν οι διοργανωτές για τον αποκλεισμό κεντρικών δρόμων της πόλης. Με απόφαση των διοργανωτών, η σημερινή καρναβαλική παρέλαση θα έχει τη μορφή συλλαλητηρίου… αγάπης, όπως διευκρινίζουν.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

“Σχετικά με αναρτήσεις δημοσιευμάτων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αφορούν στη διεξαγωγή καρναβαλικής παρέλασης, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ενημέρωσης και προστασίας των πολιτών καθώς και της ομαλής διαγωγής της κυκλοφορίας των οχημάτων στο κέντρο της πόλης, ανακοινώνεται ότι, κανένας «διοργανωτής» δεν έχει λάβει τις απαραίτητες άδειες από τους αρμόδιους Φορείς για την τέλεση της εν λόγω εκδήλωσης, καθώς θέτονται ζητήματα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και των χρηστών του οδικού δικτύου“.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 85χρονος που πυροβόλησε αδέσποτο

Αδέσποτο σκύλο τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο 85χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή του Δήμου Δέλτα για παραβίαση της νομοθεσίας...

Στην ίδια κατηγορία