Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο… στρατιώτης Στέφαν Σβαμπ

Δημοφιλή

Δια ποδός Στέφαν Σβαμπ, ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα κι επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

Η Λαμία ζόρισε αρκετά τον Δικέφαλο στο ματς της Τούμπας για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και ο Δικέφαλος έδειχνε να «φλερτάρει» με την γκέλα.

Λίγο το rotation του Ράζβαν Λουτσέσκου, λίγο η ομάδα της Φθιώτιδας που έδειξε τα «δόντια» της με το καλημέρα στο ματς, οι Θεσσαλονικείς παρουσίασαν κακή εικόνα στο πρώτο μέρος και το γκολ της ισοφάρισης από τον Μιχαηλίδη (1-1), ήρθε σαν «από μηχανής Θεός» από το πουθενά.

Στην επανάληψη, ο Ράζβαν Λουτσέσκου προχώρησε σε αλλαγές με σκοπό να έρθει η ανατροπή και η έλευση του Σβαμπ στον αγωνιστικό χώρο αποτέλεσε το σημείο-κλειδί.

Ο Αυστριακός μέσος πέρασε στη θέση του Οζντόεφ στο 65ο λεπτό κι έκανε απευθείας κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο ΠΑΟΚ πίεζε για το δεύτερο γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα και η αστείρευτη ποιότητα του Σβαμπ έδωσε τη λύση.

Ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε τον χώρο που βρήκε έξω από την περιοχή και εξαπέλυσε ένα άπιαστο σουτ με το αγαπημένο του αριστερό πόδι, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάρουν κεφάλι στο σκορ.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο, ο Σβαμπ έβαλε ξανά την υπογραφή του, βρήκε δίχτυα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και «κλείδωσε» το τρίποντο (3-1).

Μετά το γκολ στο μεγάλο διπλό στη Λεωφόρο πριν μερικά 24ωρα, ο Αυστριακός κατάφερε να κάνει ξανά τη διαφορά, δείχνοντας πως βρίσκεται στα… καλύτερά του.

Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Οζντόεφ τις τελευταίες εβδομάδες «ανάγκασε» τον Λουτσέσκου να δώσει και πάλι στον Σβαμπ φανέλα βασικού, με τη συγκεκριμένη απόφαση να αποτελεί μέχρι στιγμής δικαίωση για τον Ρουμάνο τεχνικό.

Ο 33χρονος χαφ έχει «δέσει» τέλεια με τον Μεϊτέ στον χώρο του κέντρου και οι επερχόμενοι «τελικοί» σε πρωτάθλημα και Conference League αναμένεται να τεστάρουν τις αντοχές αυτών των δύο ποδοσφαιριστών, με το πρόγραμμα να είναι άκρως απαιτητικό.

Εκτός από την ηγετική του παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, ο Στέφαν Σβαμπ έχει βοηθήσει στα μέγιστα την παραγωγικότητα του Δικεφάλου, Τη φετινή σεζόν ο ίδιος μετράει εννιά γκολ και πέντε ασίστ σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά με τον Δικέφαλο στο στήθος έχει πραγματοποιήσει 185 εμφανίσεις, με απολογισμό 27 τέρματα και 21 τελικές πάσες.

Το συμβόλαιο του Αυστριακού ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2024 και μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη σχετικά με την παραμονή του στην Τούμπα. Ο ίδιος σύμφωνα με τις δηλώσεις του θέλει να συνεχίσει να φοράει τα «ασπρόμαυρα», ο Λουτσέσκου εκτιμάει απεριόριστα την προσφορά του μέσα στο γήπεδο και μένει πλέον να δούμε αν θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών και τη νέα σεζόν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Συνεχίζει στη Ρωσία ο Ίλιτς

Ο Σάσα Ίλιτς από το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου (4/5) είναι και επίσημα προπονητής της Νίζνι. Ο Ίλιτς αποχώρησε...

Στην ίδια κατηγορία