Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Σικαμπάλα κι η δικαίωση

Δημοφιλή

Σαν σήμερα στις 25 Ιουνίου του 2008 απορρίφθηκε η προσφυγή της Ζάμαλεκ στοCAS για το ποσό των 990.000 ευρώ που είχε επιδικαστεί στον ΠΑΟΚ από το αρμόδιο Δικαστήριο της FIFA από τις 14 Δεκεμβρίου 2007.

Το τέλος στη σχέση του ΠΑΟΚ με τον Σικαμπάλα άρχισε να γράφεται στις αρχές Μαΐου του 2006, όταν η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ επέβαλε στον παίκτη τετράμηνη διακοπή συμβολαίου, εξαιτίας της παρατεταμένης απουσίας από τη Θεσσαλονίκη. Παρά τις σχετικές εκκλήσεις, ο Αφρικανός αρνιόνταν να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, υπογράφοντας μάλιστα στις 19 Οκτωβρίου 2006 συμβόλαιο με τη Ζάμαλεκ, ομάδα από την οποία τον είχε αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2005. Οι εμπλεκόμενες πλευρές απέτυχαν να φθάσουν σε κάποιου είδους συμβιβασμό, μέχρι που την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007 η ΦΙΦΑ επιδίκασε στον ΠΑΟΚ το ποσό των 990 χιλιάδων ευρώ. Η αιγυπτιακή ομάδα κατέφυγε στο CAS, το οποίο δεν άλλαξε την απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας, ανακοινώνοντας έξι μήνες αργότερα την ετυμηγορία του.

Το κεφάλαιο του Σικαμπάλα για τον ΠΑΟΚ έκλεισε οριστικά στις 2 Δεκεμβρίου 2008, όταν η Ζάμαλεκ εξόφλησε το χρέος της προς το Δικέφαλο για την υπόθεση του Αιγύπτιου συνολικού ύψους 990 χιλιάδων ευρώ.


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία