Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Σαμπλί ενεργοποιήθηκε και πάλι

Δημοφιλή

Ο Τάισον είναι μια μεταγραφή που έχει την υπογραφή της οικογένειας Σαββίδη από κάθε άποψη.

Άλλωστε ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε απευθείας στον Γιώργο Σαββίδη από τον Βαντίμ Σαμπλί. Ο Ουκρανός διάσημος ατζέντης εδώ και κάποια χρόνια ήταν ανενεργός αναφορικά με τον Δικέφαλο, όμως πλέον φαίνεται πως ενεργοποιήθηκε και πάλι. Μάλιστα, ο Σαμπλί έδωσε το παρόν και στην άφιξη του παίκτη στην πόλη, ενώ έπαιξε μεγάλο ρόλο και στον τρόπο που πείστηκε ο Τάισον για να φορέσει τα ασπρόμαυρα.

Ο Ουκρανός στο παρελθόν είχε παίξει καίριο ρόλο στην απόκτηση των Λέο Μάτος, Εβγέν Σάκχοφ, Μάρσιο Αζεβέδο, αλλά και του Λέο Ζαμπά. Επίσης, ήταν αυτός που άνοιξε τη δίοδο για την πώληση του Ρομπέρ Μακ από τον ΠΑΟΚ στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Γενικότερα παρότι Ουκρανός το πελατολόγιο του έχει αρκετή Λατινική Αμερική, ενώ πλέον έχει ανοίξει δρόμος και στην αγγλική αγορά, αφού συνεργάζεται με την Γουέστ Χαμ.

Όπως φαίνεται ο Σαμπλί θα βρίσκεται και πάλι στον μανατζέρικο περίγυρο που εμπιστεύεται ο Δικέφαλος και αυτό δεν είναι κακό, καθώς πρόκειται για έναν ατζέντη με εξαιρετικές διασυνδέσεις και πελατολόγιο, το οποίο όμως μόνο φθηνό δεν είναι.

 

 

 

Προηγούμενο άρθροO Λουτσέσκου δεν ξεχνά!
Επόμενο άρθροΟ ΠΑΟΚ της βελτίωσης


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία