Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ της βελτίωσης

Δημοφιλή

Το πρωτάθλημα 2022-2023 δείχνει να είναι από τα πιο ανταγωνιστικά και συναρπαστικά των τελευταίων πολλών ετών. Στο κάτω-κάτω τέτοιο πρωτάθλημα δεν θα μπορούσαμε να έχουμε πριν το 2016 όταν όλες οι δυνάμεις του χώρου φρόντιζαν για το 100-0 υπέρ του ενός. Τώρα είναι αλλιώς και ο καθένας παίρνει (λίγο-πολύ) ό,τι του αξίζει.

Τη δεδομένη στιγμή ο ανταγωνισμός των τεσσάρων δείχνει να κορυφώνεται και κάπως έτσι έχουν φουντώσει οι κρίσεις για τη δυναμική του καθενός. Θεωρώ ότι είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τώρα ποιος παίζει καλύτερα, ή πιο θεαματικά ή πιο σωστά. Η ΑΕΚ είναι εδώ και καιρό σε υψηλό επίπεδο απόδοσης. Ο Παναθηναϊκός για πολλούς μήνες ήταν αήττητος, με καταπληκτική οργάνωση και νοοτροπία ως ομάδα. Από την άλλη ο Ολυμπιακός έχει καταπληκτικούς παίκτες. Η ποιότητα που βγάζει με Ινμπεόμ, Μπιελ, Φορτούνη, Χάμες, Μπακαμπού, δεν μπορεί να βρεθεί εύκολα σε ελληνική ομάδα. Παρολ’ αυτά, παρά το ότι και οι τρεις της Αθήνας είναι δυνατοί με πολλά πλεονεκτήματα, ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που από την αρχή μέχρι το τέλος παρουσιάζει την μεγαλύτερη βελτίωση. Ξεκίνησε από χαμηλά, με πολλά ζητήματα (οι άλλοι ίσως είχαν καλύτερες βάσεις) και μέσα από τη δουλειά έφθασε σε ένα πολύ καλό επίπεδο, παίζοντας σωστά σε κάθε φάση των αναμετρήσεων. Αν όλα αυτά αρκούν στον ΠΑΟΚ για να πετύχει τους στόχους του δεν ξέρουμε. Προφανώς πρέπει να βελτιωθεί περισσότερο και να γίνει πιο δυνατός στις λεπτομέρειες που θα κρίνουν τα μεγάλα ματς που έρχονται.


Τελευταία νέα

«Βόμβες» από Μπέο και Βόλο για Καρυπίδη!

Σε απίστευτη καταγγελία για τον Θόδωρο Καρυπίδη προχώρησε ο Βόλος μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, αφήνοντας υπόνοιες για επιχείρηση επηρεασμού...

Στην ίδια κατηγορία