Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Ο Ρούμογλου, ο ΠΑΟΚ κι η εξέλιξη

Δημοφιλή

Να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα σχετικά με τον Απόστολο Ρούμογλου. Ακόμη κανείς δεν μπορεί να προδικάσει αν το συγκεκριμένο παιδί εξελιχθεί σε κάτι σπουδαίο ή όχι. Αναμφισβήτητα έχει κάποια στοιχεία που δεν μπορούν να σε αφήσουν αδιάφορο. Το Κονέκτικατ, το πανεπιστήμιο με το οποίο πανηγύρισε τον τίτλο του NCAAπριν από λίγες ημέρες, εξέτασε πάντως πολύ προσεκτικά την περίπτωση του το καλοκαίρι πριν τον εντάξει με υποτροφία στο πρόγραμμα του. Στην περίπτωση του έπαιξαν κι άλλα πράγματα ρόλο όχι μόνο τα μπασκετικά του προσόντα αλλά και οι ακαδημαϊκές του επιδόσεις. Φέτος, στην πρώτη του χρονιά στο NCAAδεν έπαιζε πολύ, είχε όμως (έστω μικρή) συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του ζήτησε να παραμείνει. Με το θέμα ασχολήθηκε προσωπικά ο Θανάσης Χατζόπουλος. Έπεσε όμως σε.. «τοίχο» καθώς ο μάνατζερ του ήταν αμετάπειστος.

Είχε προηγηθεί όμως κάτι: Ο Τέλης Ζουρνατζίδης που γνώριζε καλά την οικογένεια του παίκτη από την Ξάνθη τον Ιούνιο κάποια στιγμή επικοινώνησε με τον Άρη Λυκογιάννη. Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Ζουρνατζίδης ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ του είπε επί λέξει «δεν βλέπω προοπτικές, δεν βλέπω το παιδί να έχει κάποια εξέλιξη». Αυτό μεταφέρθηκε στην οικογένεια που εύλογα σκέφτηκε πως αν παρέμενε στον ΠΑΟΚ θα έτρωγε … πάγκο. Η οικογένεια και ο πιο συγκεκριμένα ο πατέρας του παιδιού έλεγε πρόσφατα πως «αρχικά, προτεραιότητά μας ήταν ο ΠΑΟΚ». Το μέλλον θα δείξει αν ο μικρός προστεθεί στην μεγάλη λίστα των… χαμένων ταλέντων από το Δικέφαλο.


Τελευταία νέα

Η καθημερινότητα με τα μάτια του Εκόνγκ (video)

Ένα ιδιαίτερο video τύπου... vlog δημοσίευσε ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ στον λογαριασμό του στο Youtube. Ο...

Στην ίδια κατηγορία