Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ και η απουσία του Ολιβέιρα

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ άφησε δύο βαθμούς στα Γιάννινα, βλέποντας για ακόμα μια φορά το VAR να στέκεται απέναντι του, και να μην υποδεικνύει την παράβαση σε ξεκάθαρο χέρι του Πήλιου μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων. Οι «ασπρόμαυροι» παρατάχθηκαν με αλλαγές στο αρχικό σχήμα, μερικές εκ των οποίων ήταν αναγκαστικές, αφού ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ήταν τιμωρημένος και ο Νέλσον Ολιβέιρα έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων.

H μαγνητική του Πορτογάλου έδειξε ότι υπέστη ένα οίδημα στον τετρακέφαλο, με το πρόβλημα αυτό να τον αφήνει εκτός για τις επόμενες προπονήσεις, και πιθανότατα δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τη Λαμία στη Φθιώτιδα. Αυτό θα είναι το πέμπτο φετινό παιχνίδι των «ασπρόμαυρων» που θα χάσει ο έμπειρος φορ, ο οποίος και αποτελεί κομβικό κομμάτι για τον τρόπο που θέλει να παίξει ο ΠΑΟΚ και ο προπονητής του.

Ο Ολιβέιρα λόγω του τραυματισμού στα πλευρά στην προετοιμασία έχασε τα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια της σεζόν με τη Λέφσκι Σόφιας, στα οποία ο ΠΑΟΚ πέτυχε μόνο ένα γκολ και τελικά αποκλείστηκε νωρίς από το Conference League. Για λόγους ξεκούρασης έμεινε εκτός από τη ρεβάνς με τη Καλαμάτα στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδας (2-0), ενώ η λευκή ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν το τέταρτο φετινό παιχνίδι που δεν αγωνίστηκε.

Έτσι στα τέσσερα παιχνίδια που δεν είχε συμμετοχή, ο ΠΑΟΚ συνολικά πέτυχε μια νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, με απολογισμό τρία γκολ υπέρ. Σε 26 συμμετοχές, ο Πορτογάλος στράικερ έχει εννέα γκολ και τρεις ασίστ, με 21 παρουσίες στη βασική ενδεκάδα και άλλες πέντε ως αλλαγή.


Τελευταία νέα

Δικαίωσε τον Λουτσέσκου ο Κεντζιόρα

Το περσινό καλοκαίρι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ζήτησε την επιστροφή του Τόμας Κεντζιόρα στην Θεσσαλονίκη για να υπάρχει μια επιπλέον...

Στην ίδια κατηγορία