Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ, η Κηφισιά και η Καισαριανή

Δημοφιλή

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2023-24 κόντρα στην Κηφισιά στο γήπεδο «Μιχάλης Κρητικόπουλος».

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στους νεοφώτιστους.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει για πρώτη φορά μακριά από την έδρα του την Κηφισιά, την 70η ομάδα που βρίσκεται μπροστά του στην ιστορία της Α’ Εθνικής. Είχαν συναντηθεί για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Τότε, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 και η Κηφισιά σε εκείνη την αναμέτρηση βρήκε το πρώτο τέρμα στην ιστορία της στη Super League. Ο Στέφανος Τζίμας είχε ανοίξει το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Γιάννης Μασούρας ισοφάρισε στο 75ο λεπτό και ο Τσάπαν Λούκα στο 78ο λεπτό χρεώθηκε το τέρμα που έδωσε τελικά τη νίκη στο Δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από επτά διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και θα βρεθεί στο γήπεδο της Καισαριανής για αγώνα πρωταθλήματος έπειτα από 21 χρόνια, αφού εκεί αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 23 Μαρτίου 2002 με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα, σε μια αναμέτρηση που επικράτησε με 3-1 χάρη στα γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη και του Βασίλη Μπορμπόκη, ενώ για την ομάδα της Καισαριανής είχε σκοράρει ο Μπερνεάνου.

Η αμέσως προηγούμενη νεοφώτιστη ομάδα πριν τη Κηφισιά ήταν ο Βόλος, με τον οποίο ο ΠΑΟΚ την πρώτη του χρονιά είχε δύο νίκες, μια στη Μαγνησία με 2-0 και μια στην Τούμπα με 1-0, ενώ το 2017-18 με τη Λαμία είχε μια νίκη στην Τούμπα με 4-0 και μια στη Φθιώτιδα με 2-0.


Τελευταία νέα

Διονύσης Χασιώτης: «Οσα έζησα στα 7,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ»

Με 200 συμμετοχές στο ενεργητικό του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Διονύσης Χασιώτης έχει ασφαλώς πολλά να θυμηθεί...

Στην ίδια κατηγορία