Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ, η Φαμαλικάο, ο Φιλίπε Σοάρες και ο… Ενέα Μιχάι

Δημοφιλή

Όλα δείχνουν πως ο Φιλίπε Σοάρες θα φορέσει της φανέλα της Φαμαλικάο, καθώς λεπτομέρειες απομένουν για τον δανεισμό του στην πορτογαλική ομάδα. Η πρόταση της Φαμαλικάο αφορά δανεισμό με οψιόν αγοράς τριών εκατομμυρίων ευρώ και όσον αφορά το ποσό του δανεισμού είναι κλιμακωτό και έχει σχέση με το πόσο θα αγωνιστεί εκεί ο Φιλίπε Σοάρες. Άξιο αναφοράς δε πως σε περίπτωση που ο 24χρονος χαφ του ΠΑΟΚ καταλήξει εκεί αναμένεται να συνυπάρξει με τον Ενέα Μιχάι, ο οποίος αποχώρησε από τους «ασπρόμαυρους» το καλοκαίρι του 2022 σε ένα καθεστώς συνιδιοκτησίας που διατηρείται με το πορτογαλικό κλαμπ, μοιράζοντας ισομερώς το ποσοστό δικαιωμάτων του Αλβανού κεντρικού αμυντικού.

Γίνεται αντιληπτό δε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ΠΑΟΚ-Φαμαλικάο έρχονται σε «επαφή» κάτι που προδίδει και η μεταξύ τους… προϊστορία. Ποια είναι λοιπόν τα πάρε δώσε τους; Αρχής γενομένης από το καλοκαίρι του 2022 και με δεδομένες τις διασυνδέσεις του Ζοσέ Μπότο στην Πορτογαλία ο ΠΑΟΚ επήλθε σε συμφωνία με τον Αντρέ Ρικάρντο σε μία κίνηση με γνώμονα το μέλλον για τη μεσαία γραμμή, καταβάλλοντας τα τροφεία στη Φαμαλικάο. Μία συμφωνία που τυπικά ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2026, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή επί του παρόντος να λογίζεται στο δυναμικό του ΠΑΟΚ Β.

Έναν περίπου μήνα αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 15 Αυγούστου 2022 έγινε γνωστή η μετακίνηση του Ενέα Μιχάι στο πορτογαλικό κλαμπ, με τους «ασπρόμαυρους» να διατηρούν το 50% των δικαιωμάτων του σε περίπτωση μελλοντικής του μεταγραφής, βάζοντας συγχρόνως στα ταμεία τους περίπου 200.000 συν μπόνους. Όπως φαίνεται με τα δεδομένα που απλώνονται γύρω από τον ΠΑΟΚ για τον Φιλίπε Σοάρες, ο 24χρονος χαφ εκτός απροόπτου αναμένεται να ετοιμάσει τις βαλίτσες του για Πορτογαλία συνιστώντας ακόμη μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που διευρύνει τα πάρε δώσε ΠΑΟΚ-Φαμαλικάο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μένει χωρίς αγωνιστική δράση για καιρό ο ΠΑΟΚ

Με την νίκη του απέναντι στο Μαρούσι ο ΠΑΟΚ έκανε δικιά του την 8η θέση και έδωσε συνέχεια στην...

Στην ίδια κατηγορία