Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η εξαιρετική προϊστορία του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος

Δημοφιλή

Παιχνίδι έχει σήμερα (10/1, 17:00) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επιστρέφει ξανά στις υποχρεώσεις του Κυπέλλου Ελλάδας και αντιμετωπίζει τον ΝΠΣ Βόλο στη ρεβάνς για τη φάση των «16». Ο Δικέφαλος έχει ισχνό προβάδισμα από το πρώτο ματς, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, αφού είχε επικρατήσει με 1-0 χάρη σε γκολ του Στέφαν Σβαμπ.

ΠΑΟΚ και Βόλος έχουν έρθει αντιμέτωποι 12 φορές συνολικά σε επίσημες αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το εντυπωσιακό στοιχεία είναι πως οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν ηττηθεί ποτέ από τη θεσσαλική ομάδα σε όλα τα παιχνίδια που έχουν δώσει από το 2019 έως σήμερα. Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος μετρά δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες σε αυτούς τους 12 αγώνες, έχοντας την απόλυτη κυριαρχία στα μεταξύ τους ματς.

Μάλιστα, η τελευταία ισοπαλία που απέσπασε ο ΝΠΣ Βόλος ήταν στο αλησμόνητο ματς της Τούμπας το 2021, το οποίο έληξε με 4-4. Στοιχεία και αριθμούς για τα Βόλος-ΠΑΟΚ παρουσιάζει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της:

«Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας.

Έπειτα από 11 αναμετρήσεις με το Βόλο για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ τον αντιμετώπισε για πρώτη φορά σε αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας στις 7 Δεκεμβρίου 2023 στην Τούμπα και η επικράτηση με 1-0 χάρη σε γκολ του Σβαμπ είναι το προβάδισμα που έχει ο Δικέφαλος ενόψει την ρεβάνς που γίνεται στη Μαγνησία.

Ο ΠΑΟΚ την περσινή περίοδο, για την ίδια φάση του θεσμού είχε αντιμετωπίσει την Καλαμάτα και πήρε την πρόκριση στους “8” με δύο νίκες με το ίδιο σκορ (2-0), τόσο στο πρώτο ματς της Καλαμάτας, όσο και στη ρεβάνς.

Ο Δικέφαλος μαζί με την αναμέτρηση της Τούμπας με το Βόλο, έχει πλέον 19 διαδοχικές αναμετρήσεις σε φάση νοκ άουτ του Κυπέλλου Ελλάδας χωρίς ήττα, με απολογισμό 12 νίκες και επτά ισοπαλίες, ενώ ο συντελεστής των γκολ έχει φτάσει στο 37-12.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί συνολικά 11 φορές για το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ να μετρά 9 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ στην έδρα του Βόλου υπάρχουν τέσσερις νίκες του Δικεφάλου και μια ισοπαλία.

Στα τελευταία επτά μεταξύ τους υπάρχουν ισάριθμες νίκες του ΠΑΟΚ και στις έξι από αυτές δεν έχει δεχθεί ούτε τέρμα. Αυτό έχει συμβεί και στα τρία τελευταία με τον συντελεστή τερμάτων να είναι στο 6-0 και τα γκολ του ΠΑΟΚ να έχουν έρθει από έξι διαφορετικούς ποδοσφαιριστές.

Ο Βόλος στις πέντε μέχρι τώρα συμμετοχές του στο Κύπελλο Ελλάδος έχει σταματήσει στις τρεις στη φάση των “16”, μια στη φάση των “32” και μια έφτασε μέχρι τους “8” του θεσμού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία