Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ… γυρνάει άμεσα διακόπτη

Δημοφιλή

Δεν αποτιμώνται σε μέγεθος η θέληση, η πίστη, η αυταπάρνηση. Η αφοσίωση. Το κλάμα του Τάισον. Η ευγνωμονούσα Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Conference League. Δίπλα στην απογοήτευση ωστόσο, έχει σαφώς το δικαίωμα να επιδείξει την ικανοποίηση ενός υπέροχου, υπερβατικού ταξιδιού 16 ευρωπαϊκών παιχνιδιών, μετατοπίζοντας στην παρούσα φάση την προσοχή του στις εγχώριες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ενδεικτικό πως μια μέρα μετά την σκληρή αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο Φάληρο, με τις γνωστές απουσίες των Ιβάν Νάσμπεργκ και Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ και την επάνοδο του Μάρκος Αντόνιο σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς κατόπιν της ίωσης που αντιμετώπισε.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ υποστηρίζεται χαρακτηριστικά πως: Ο ΠΑΟΚ πάλεψε, αλλά το τελικό σφύριγμα σήμανε το φινάλε σε ένα απίθανο ευρωπαϊκό ταξίδι, που ξεκίνησε τον Ιούλιο κι ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο. Δεν είναι όμως η κατάλληλη στιγμή για ανασκόπηση. Αυτό θα γίνει όταν τελειώσει η σεζόν, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει πλέον μπροστά του τη μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή. Η πρώτη πρόκληση έρχεται την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

Μια μέρα μετά την σκληρή αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο Φάληρο. Οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας. Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Το Σάββατο (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία