Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το όνειρο της πρόκρισης «έσβησε» από νωρίς

Δημοφιλή

Μένοντας μακριά από τον καλό του εαυτό, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Κλαμπ Μπριζ με 0-2 και αποχαιρέτισε τη διοργάνωση του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, θέλοντας να επιβάλλει το ρυθμό του. Γρήγορα, όμως, οι Βέλγοι κατάφεραν, όχι μόνο να ισορροπήσουν, αλλά και να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Κοτάρσκι.

Στο 12΄ η Μπριζ απείλησε με τον Βετλέσεν, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι, σούταρε ψηλά άουτ. Στο 18΄ ο Γιούτγκλα δεν μπόρεσε να τελειώσει την επικίνδυνη αντεπίθεση της ομάδας του, αλλά στο 33΄ ο ίδιος παίκτης βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ. Στο 40΄ ο Κεντζιόρα έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Βανάκεν και από το κόρνερ ο Κοτάρσκι έσωσε την εστία του στην κεφαλιά του Γιούτγκλα. Και στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι Βέλγοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, πάλι με τον Γιούτγκλα, φάση που ελέγχθηκε και από το VAR για περίπτωση οφσάιντ.

Με την έναρξη του β΄ μέρους ο Λουτσέσκου έριξε στη μάχη τους Ζίβκοβιτς και Σαμάτα, σε μια προσπάθεια ν’ αλλάξει τη ροή του αγώνα. Στο 51΄ ο Ντεσπόντοφ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 58΄ το διαγώνιο σουτ του Νούσα έφυγε άουτ.

Στο 60΄ υποδείχθηκε αρχικά πέναλτι στην ανατροπή του Ντεσπόντοφ από τον Μπαλάντα, ωστόσο με παρέμβαση του VAR άλλαξε η απόφαση, αφού είχε προηγηθεί οφσάιντ του Βούλγαρου.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Οτο, Μπάμπα, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μεϊτέ (56΄ Οζντόεφ), Σβαμπ, Τόμας (46΄ Σαμάτα), Ντεσπόντοφ (71΄ Κωνσταντέλιας), Μουργκ (46΄ Ζίβκοβιτς), Τάισον.

Κλαμπ Μπριζ: Γιάκερς, Σάμπε, Ορντόνεζ, Μπαλάντα, Σκόρας (87΄ Τάλμπι), Μέγιερ, Βετλέσεν (83΄ Ζιγκερνάγκελ), Βανάκεν, Ονιεντίγκα, Γιούτγκλα, Νούσα (76΄ Οντόι).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία