Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

O ΠΑΟΚ φτιάχνει πρωταθλήτριες

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ, που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στο γυναικείο ποδόσφαιρο, ετοιμάζει την επόμενη γενιά πρωταθλητριών επενδύοντας σημαντικά από τη νέα αγωνιστική χρονιά στα τμήματα υποδομής.

Δυναμικό άνοιγμα στο χώρο των νεαρών αθλητριών από τις ηλικίες των πέντε ετών και άνω, επιχειρεί από τη φετινή σεζόν η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Με δύο ακαδημίες που εξυπηρετούν την ανατολική, αλλά και τη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης, στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι οι χώροι αυτοί να γίνουν ο απόλυτος ποδοσφαιρικός προορισμός για κάθε κορίτσι που θέλει να μάθει τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Ανατολικά (πίσω από το Μέγαρο Μουσικής), σε ένα χώρο εύκολα προσβάσιμο με άνετο παρκινγκ και εύκολη συγκοινωνιακή σύνδεση, με τεχνικό διευθυντή τον έμπειρο σε θέματα γυναικείου ποδοσφαίρου Μπάμπη Παπουλίδη (τηλέφωνο επικοινωνίας 6944673973) και δυτικά στην περιοχή του Ωραιοκάστρου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του MultiSport Indoor Club (τηλέφωνο επικοινωνίας 6987237131 – υπεύθυνος Νικόλαος Τσοτσουμάνος), εκεί όπου λειτουργεί συνεργαζόμενη ακαδημία, που διαθέτει ανοικτό γήπεδο με τάπητα τελευταίας γενιάς και κλειστό γήπεδο προστατευόμενο με «μπαλόνι», με σκοπό οι μικρές μπαλαδόρισες να προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες όταν αυτό χρειάζεται. Προπονήτρια των ακαδημιών η μέχρι πρότινος αθλήτρια του ΠΑΟΚ, Γλυκερία Γκατζογιάννη, η οποία περιμένει τις αθλήτριες για να της μυήσει στα μυστικά του ποδοσφαίρου. Και οι δύο ακαδημίες θα λειτουργούν σε άμεση διασύνδεση με την πρώτη ομάδα και τον προπονητή της, Σπύρο Φιλίππου, και θα αξιολογούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ τακτικό παρών θα δίνουν αθλήτριες της πρώτης ομάδας, οι οποίες αποτελούν το πρότυπο για κάθε μικρό κορίτσι. Ο ΠΑΟΚ φιλοδοξεί να αναβαθμίσει τις ακαδημίες του σε όλα τα αθλήματα και εκτός Θεσσαλονίκης με στόχο να αναδεικνύει παίκτριες που στο μέλλον θα στελεχώνουν τις πρώτες ομάδες του συλλόγου.

ΠΑΛΗ

Με τρία μετάλλια επέστρεψε από το Βελιγράδι της Σερβίας η αποστολή της πάλης του ΠΑΟΚ στο τουρνουά Presised Cup. Ο Ελευθέριος Βασιλειάδης και ο Παύλος Ξούρας κατέκτησαν χρυσά μετάλλια στις κατηγορίες τους, ενώ ο Σωτήρης Κουτέλης αναδείχτηκε δεύτερος, με τους αθλητές του Δικεφάλου να ξεχωρίζουν με τις εμφανίσεις τους.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Πρώτος και με διαφορά αναδείχτηκε ο Δημήτρης Κατσίμπουρας στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πίστας Όμνιουμ Παίδων. Τη δεύτερη ημέρα των αγώνων ο ποδηλάτης του ΠΑΟΚ έδειξε την ποιότητα και κατάφερε με την επίδοση του να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου προσθέτοντας ακόμη μία σπουδαία επιτυχία στο ενεργητικό του.

ΣΤΙΒΟΣ

Σε μία σπουδαία κίνηση ενίσχυσης προχώρησε το τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ που ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή Μιχάλη Τσαναξή. Ο νέος τεχνικός του Δικεφάλου, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και ως αθλητής στο σύλλογο, αναλαμβάνει μεταξύ άλλων και καθήκοντα τεχνικού συμβούλου στις αγωνιστικές κατηγορίες που αθλούνται στα δυτικά της πόλης.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Σε τρία κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης χτυπάει και φέτος η καρδιά της κολύμβησης του ΠΑΟΚ με τον «ασπρόμαυρο» Ερασιτέχνη να στέλνει το δικό του μήνυμα στα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα. Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά, ενώ οι προπονήσεις διεξάγονται στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στο Εθνικό, αλλά και στο Κολυμβητήριο της Νεάπολης.

ΒΟΛΕΙ

Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, με τον Γιούρι Φιλίποφ να μένει ικανοποιημένος από τη δουλειά των παικτών του, αλλά και από το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Στην προετοιμασία του Δικεφάλου θα αργήσουν να ενσωματωθούν οι Ντίμα Φιλίποφ και Στιβ Μάρσαλ, αφού ο πρώτος βρίσκεται στη Γαλλία με την εθνική Ελλάδος για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ ο δεύτερος μαζί με την εθνική Καναδά θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ιαπωνία.

Στο μεταξύ οι κυπελλούχοι Ελλάδος προετοιμάζονται και για τα πρώτα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου, αφού θα λάβουν μέρος στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει ο Φίλιππος Βέροιας με τη συμμετοχή της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της βουλγαρικής Μάρεκ.

ΒΟΛΕΙ (Γ)

Αντίστροφα για τη νέα σεζόν μετράει και το γυναικείο βόλεϊ του ΠΑΟΚ που συνεχίζει την προετοιμασία του στη Θεσσαλονίκη. Μετά και την έλευση της Ντάρια Έρτσεν που καθυστέρησε λόγω της συμμετοχής της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την εθνική Σλοβενίας το… απουσιολόγιο της ομάδας είναι κενό. Οι ρυθμοί των προπονήσεων σταδιακά ανεβαίνουν και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια, με τον Δικέφαλο μεταξύ άλλων να λαμβάνει μέρος στα Νομίκεια που θα φιλοξενηθούν στη Σαντορίνη και θα αποτελέσουν σημαντικά τεστ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 21 Οκτωβρίου.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ

Στο Κιλκίς και στις εγκαταστάσεις του Ατέρμωνα βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, αλλά και των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυρες» πραγματοποίησαν προπονήσεις εντός και εκτός παρκέ, ανεβάζοντας τους ρυθμούς τους, λίγες εβδομάδες πριν από την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν με τη συμμετοχή τους στο κύπελλο Ελλάδος. «Ανεβάζουμε ρυθμούς μέρα με τη μέρα. Το κλίμα που επικρατεί είναι εξαιρετικό, όπως και την περσινή χρονιά. Περιμένουμε να ενσωματωθούν και οι ξένες παίκτριες για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικές σε κάθε παιχνίδι και να γίνουμε πιο ομάδα» σχολίασε η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Βάγια Καρακούλα. Στο μεταξύ συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν στη τιμή των 20 ευρώ.

«ΘΕΤΙΚΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ»

Ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι έδωσε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ επικρατώντας με 7-0 της ομάδας αγοριών της Κ16 του ΠΑΟ Κουφαλίων. «Σε ένα προπονητικού χαρακτήρα φιλικό και παρά τις πολλές απουσίες θεωρώ πως δείξαμε αξιόλογο πρόσωπο και βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα. Δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιηθούν παίκτριες για πρώτη φορά κι επιπλέον κάποιες να αγωνιστούν σε διαφορετικές θέσεις. Η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία στην επιθετική λειτουργία και παρά την κούραση από τις βεβαρημένες προπονήσεις υπήρχαν διαστήματα που έβγαλε ένταση στο παιχνίδι» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Σπύρος Φιλίππου, που περιμένει να δει ακόμη καλύτερη εικόνα από την ομάδα του στα επόμενα φιλικά παιχνίδια.

ΠΟΛΟ

Στις 5/10 ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών, με τον ΠΑΟΚ να ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον ΑΝΟ Γλυφάδας. Στο φετινό πρωτάθλημα συμμετέχουν δώδεκα ομάδες και συγκεκριμένα οι: Βουλιαγμένη, Υδραϊκός, ΠΑΟΚ, Γλυφάδα, Εθνικός, Απόλλων Σμύρνης, Πανιώνιος, Παλαιό Φάληρο, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Χίος και Χανιά.

ΒΟΛΕΙ

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της διοίκησης της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ για την «κίνηση» στα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν ήδη για τριψήφιο νούμερο στην πρώτη εβδομάδα διάθεσης τους. Το κόστος τους ξεκινάει από τα 50 ευρώ, ενώ υπάρχει ειδική τιμή για ανέργους.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Συνεχίζεται από τα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν για το ανδρικό χάντμπολ του Δικεφάλου, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Τα διαρκείας κοστίζουν 20 ευρώ και περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες των «ασπρόμαυρων» στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία