Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Ο ΠΑΟΚ άρχισε ήδη τις επαφές με τη Γουλβς για τον Οτο»

Δημοφιλή

Εκτενείς είναι οι αναφορές στον Τύπο της Αγγλίας σχετικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Τζόνι Οτο της Γουλβς.

«Ο Ισπανός έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει τον Ιανουάριο μετά τον αποκλεισμό του από τις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας. Αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι, συμπεριλαμβανομένης της πρώην ομάδας του Τζόνι Ότο, Θέλτα, έκαναν γνωστό το ενδιαφέρον τους στους εκπροσώπους του παίκτη, αλλά ο ΠΑΟΚ άρχισε ήδη τις επαφές με την Γουλβς» γράφει η ιστοσελίδα Shropshirestar.

Στο ίδιο δημοσίευμα προστίθενται τα εξής: «Το σημείο που χρήζει προσοχής για τον ΠΑΟΚ είναι η αμοιβή του ποδοσφαιριστή. Ο Τζόνι έχει συμβόλαιο με τη Γουλβς μέχρι το 2025 και πιθανότατα θα πρέπει να κάνει μείωση μισθού για να μετακομίσει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Η προτεινόμενη μετακίνηση του Τζόνι στον ΠΑΟΚ έχει ακόμη δρόμο να ολοκληρωθεί, αλλά οποιαδήποτε λύση στα οικονομικά που εμπλέκονται θα μπορούσε να δει τον 29χρονο να μετακομίσει στην ελληνική πλευρά».

Και το σχετικό ρεπορτάζ καταλήγει: «Δημοσιεύματα στην Ελλάδα αναφέρουν επίσης ότι ο ΠΑΟΚ θα επιχειρούσε να αποκτήσει τον παίκτη ως δανεικό εάν δεν συμφωνήσουν στη μεταγραφή του παίκτη. Κάτι τέτοιο δεν είναι ελκυστικό για τη Γουλβς, καθώς πιθανότατα θα σήμαινε ότι θα πρέπει να πληρώσουν κάποιους από τους μισθούς του μέχρι το τέλος της σεζόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Τάισον παίρνει… σκυτάλη από τον Νάρεϊ

Αλλα τρία παιχνίδια απομένουν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν για τον ΠΑΟΚ κι ο Τάισον προβάλλει ως ο επικρατέστερος,...

Στην ίδια κατηγορία