Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Και τώρα τελικός Σούπερ Καπ με τον Ολυμπιακό

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε χθες βράδυ του Μίλωνα με 3-0 σετ και πλέον στρέφει την προσοχή του στο μεθαυριανό τελικό για το Σούπερ Καπ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη» και θ΄ αρχίσει στις 17.00.

«Εχουμε μπροστά μας το Σούπερ Καπ με τον Ολυμπιακό στην έδρα του αντιπάλου μας. Θα είναι δύσκολος αγώνας. Δεν έχουμε να χάσουμε αλλά μόνο να κερδίσουμε Θα παίξουμε ελεύθερα και δυνατά για να διεκδικήσουμε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν» δήλωσε ο Γιόσκο Μιλενκόσκι.

Οσο για τη χθεσινή αναμέτρηση με το Μίλωνα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ σχολίασε: « Ηταν ένα σημαντικό τρίποντο με μία καλή εμφάνιση στα μεγαλύτερα σημεία του αγώνα. Δεν είναι εύκολο να παίζουμε υψηλού επιπέδου βόλεϊ διότι ο Αλεξέι Σαμοϊλένκο έκανε μόλις δύο προπονήσεις και ο Μάρκος Γαλιώτος δεν έχει ακόμα πολύ καιρό. Δεν ήρθε εύκολα η νίκη όπως δείχνει το σκορ απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες και εξελίσσεται συνεχώς. Η ομάδα μου βελτιώνεται και περιμένω να παίξει ακόμα καλύτερα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα που παρατάσσει ο Φατίχ Τερίμ στην Τούμπα. Απόντος του Ιωαννίδη, ο Σπόραρ παίρνει φανέλα βασικού, ενώ...

Στην ίδια κατηγορία