Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ απολογείται στην UEFA

Δημοφιλή

Έφτασε στα γραφεία της Τούμπας κλήση σε απολογία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στον πρόσφατο αγώνα με την Μίντιλαντ.

Όπως ενημερώθηκε επίσημα ο Δικέφαλος, το κατηγορητήριο αφορά δυο παραβάσεις: την χρήση πυρσών και την είσοδο οπαδών μετά το τέλος του αγώνα για πανηγυρισμούς.

Τι γίνεται από εδώ και πέρα και ποια είναι τα δεδομένα ενόψει του πρώτου ματς με την Γάνδη στις 10 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη για την φάση των 16 του Europa Conference League;

Αρχικά, οι “ασπρόμαυροι” είναι υποχρεωμένοι να στείλουν το υπόμνημά τους σχετικά με τα όσα έγιναν μέχρι την Δευτέρα 7 Μαρτίου, έχοντας πάντα τον φόβο να κινδυνεύσει η έδρα (ή συγκεκριμένες κερκίδες) λόγω της εισβολής των οπαδών.

Υπάρχουν όμως και αισιόδοξες ενδείξεις. Η πρώτη έχει να κάνει με το ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι υπότροπος, ούτε σε αναστολή κάποιας ποινής. Επίσης, θετικό θεωρείται ότι δεν έχει βγει ακόμη η ημερομηνία που θα γίνει η συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής. Επειδή λοιπόν το ματς με την Γάνδη είναι την άλλη Πέμπτη (10/3) θεωρείται δύσκολο, αν όχι απίθανο, να έχει βγει οποιαδήποτε απόφαση ως τότε.

Τέλος, δεν είναι λίγα τα παραδείγματα εισβολής για πανηγυρισμούς μετά το τέλος του αγώνα (όπως στο Ολυμπιακός- Μίλαν, στο Ερυθρός Αστέρας- Σάλτζμπουργκ κ.α.) που οι γηπεδούχες ΠΑΕ τιμωρήθηκαν με πρόστιμο ή και με κεκλεισμένων των θυρών αλλά με αναστολή, οπότε έπαιξαν κανονικά με κόσμο.

Να σημειωθεί ότι ότι το κατηγορητήριο της UEFA δεν αναφέρει οτιδήποτε σχετικά με πανό που αναρτήθηκε στα κάγκελα της θύρας 4. Κάτι απολύτως λογικό καθώς το θέμα είναι καθαρά ηθικό και όχι πειθαρχικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Λίνο! (pics)

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μασιέλ Λίνο, έφτασε το βράδυ της Πέμπτης (26/4) στην Θεσσαλονίκη και αναμένεται να βρεθεί...

Στην ίδια κατηγορία