Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι επιλογές Λουτσέσκου για ΑΕΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Αθήνα για να αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ στο εξ αναβολής ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Super League Interwetten 2021-22. Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο γήπεδο της Τούμπας το απόγευμα της Τρίτης (01.03), καθώς η κακοκαιρία άλλαξε την ώρα και το μέρος της προπόνησης.

Τα γήπεδα στη Νέα Μεσημβρία ήταν καλυμμένα με χιόνι(!), οπότε το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου μεταφέρθηκε στην Τούμπα για την τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την αναμέτρηση κόντρα στην ένωση.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στον τομέα της τακτικής προσέγγισης του ντέρμπι στην Αθήνα και στις στατικές φάσεις.Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Μουργκ και Άκπομ που προπονήθηκαν κανονικά και θα είναι στην αποστολή, αντίθετα με τον Μιτρίτσα που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και τον Ολιβέιρα που συνεχίζει την αποκατάστασή του.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Ζαμπά, Άκπομ, Τσόλακ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τραγική σεζόν για τις αγγλικές ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης

Σε μία εβδομάδα η Αγγλία είδε Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ να αποκλείονται από τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA,...

Στην ίδια κατηγορία