Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο Ολεκσέι Κάστσουκ στο… πιάτο σας (video)

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει μπροστά τις μεταγραφικές του μηχανές, αφού όπως αποκάλυψε η FORZA (δείτε εδώ), ο Δικέφαλος εξετάζει ζεστά την περίπτωση του 23χρονου εξτρέμ της Σαχτάρ Ολεκσέι Κάστσουκ.

Ο νεαρός εξτρέμ που μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Σαχτάρ, κάνοντας τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Μαριουπόλ στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2019-2020 ως δανεικός από την Σαχτάρ, μετρώντας 53 συμμετοχές, 9 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Κάστσουκ, ωστόσο έκανε το μεγάλο… ξεπέταγμα την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, αφού η Σαχτάρ τον δάνεισε στην Σαμπάχ, με τον 23χρονο εξτρέμ να κάνει πράγματα και θαύματα, αφού σε 43 εμφανίσεις μέτρησε 18 γκολ και μοίρασε 12 ασίστ, με την Ουκρανική ομάδα να του δίνει την ευκαιρία την φετινή σεζόν.

Μέχρι τώρα ο Κάστσουκ έχει αγωνιστεί σε 12 ματς με την φανέλα της Σαχτάρ, μετρώντας τέσσερα γκολ και μια ασίστ, με τον ΠΑΟΚ να εκμεταλλεύεται ότι λήγει σε ένα εξάμηνο το συμβόλαιό του κάνοντας την κίνησή του για την απόκτησή του από την ουκρανική ομάδα.

Πάρτε στα παρακάτω video μια πρώτη γεύση από τον Ολεκσέι Κάστσουκ:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία