Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο αγέραστος και άκρως απαραίτητος Τάισον!

Δημοφιλή

Ο Τάισον Φρέντα είναι ένας παίκτης που έφτασε μια… ανάσα από το να σταματήσει το ποδόσφαιρο, όταν και απομακρύνθηκε από την αγαπημένη του Ιντερνασιονάλ, όμως η πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν αυτή που του έδωσε ξανά ζωή.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποδέχθηκε την πρόταση του Δικεφάλου και αυτό που έγινε δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος. Ο Τάισον δεν περνάει απλώς καλά στη Θεσσαλονίκη, αλλά δείχνει στην πράξη πως η ηλικία δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας αριθμός.

Στα 28 παιχνίδια που έχει παίξει ο ΠΑΟΚ φέτος σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδος και UEFA Europa Conference League, ο Τάισον έχει αγωνιστεί στα 24 από αυτά και έχει πετύχει τρία τέρματα και έχει μοιράσει οκτώ ασίστ, ωστόσο έχει προσφέρει πάρα πολλά που δεν καταγράφονται σε κάποια στατική υπηρεσία, αφού πολλές φορές έχει πάρει την μπάλα μακριά από την αντίπαλη εστία και έχει κάνει… μπούκες που είτε κατέληξαν σε μεγάλη φάση, είτε σε κάποιο γκολ.

Ευχή όλων, ο 35χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός να έχει την υγεία του και γιατί όχι, να μείνει για ακόμη μία σεζόν στην Τούμπα, αφού όπως φαίνεται και στο γήπεδο, όχι απλά το… λέει ψυχούλα του, αλλά είναι άκρως απαραίτητος για τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι τυχαίο πως στο Ηράκλειο που δεν έπαιξε καθόλου ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 1-0, ενώ με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μπήκε αλλαγή στο 59ο λεπτό, όταν το σκορ ήταν ήδη στο 2-0 υπέρ των «κιτρινόμαυρων».


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία