Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ντέιλα παραδέχτηκε τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης, Ρόνι Ντέιλα μίλησε στη NOVΑ με αφορμή το φιλικό της βελγικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας την ομάδα του Δικεφάλου, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και πως του αρέσει πολύ ο τρόπος του παιχνιδιού που παίζει η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Από την αρχή γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, με επιθετικό στυλ παιχνιδιού, με τους παίκτες να ξέρουνε τι πρέπει να κάνουνε και σε θέματα που δουλεύουνε σε αυτό όλη την ώρα.

Έπρεπε να αμυνθούμε πολύ και νομίζω ότι το κάναμε με καλό τρόπο. Παίξαμε αρκετά «κόμπακτ» και δεν τους δώσαμε τόσες ευκαιρίες αλλά δεν θα έπρεπε να λυγίσουμε σε κάποιες φάσεις τόσο πολύ.

Αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να δουλέψουμε στο μέλλον. Αλλά γενικώς ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα και νομίζω ότι και ο και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι είναι καλά οργανωμένες απλώς ο ΠΑΟΚ είχε λίγο περισσότερη ποιότητα από ότι εμείς για να κερδίσει το παιχνίδι.

Μου άρεσε ο τρόπος που έπαιξε ο ΠΑΟΚ, η διάθεση να χτίσει το παιχνίδι από πίσω και να αλλάζει τις πλευρές.

Είναι δύσκολο να παίζεις απέναντί τους, είναι πολύ καλά οργανωμένη ομάδα και με ποιότητα. Είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις μία ομάδα με ποιότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον τα πήγανε τόσο καλά τα προηγούμενα χρόνια».


Τελευταία νέα

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Ο Ατρόμητος και ο Σάσα Ίλιτς ολοκλήρωσαν και επίσημα τη συνεργασία τους, με την ομάδα να γνωστοποιεί την αποχώρηση...

Στην ίδια κατηγορία