Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο Ντάντας, ο χαφ κι ο Ράμαν Μπάμπα

Δημοφιλή

Μπορεί να απομένουν τρεις αγώνες για το τέλος της σεζόν, ωστόσο τα μεταγραφικά στην Τούμπα έχουν πάρει φωτιά και εντείνεται η προσπάθεια για τα πρώτα…. deal ενόψει καλοκαιριού.

Όπως αποκάλυψε η FORZA το πρoπερασμένο Σάββατο, στον ΠΑΟΚ προτάθηκαν ο Δημήτρης Πέλκας και ο Μίχαελ Κρμέντσικ. Αμφότεροι είναι ελεύθεροι και έχουν ξεκινήσει οι επαφές και με τους δύο.

Η υπόθεση του Πέλκα ζεσταίνεται όλο και περισσότερο και το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο 29χρονος μεσοεπιθετικός στον ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό.

Όσο για τον Κρμέντσικ, στο παιχνίδι με τον Άρη, ήταν στην Τούμπα ο Τσέχος ατζέντης του, που δεν ήρθε απλά για να δει το παιχνίδι.

Με την πλευρά του Τσέχου φορ έγινε μία συζήτηση χωρίς όμως να μπορεί κανείς να πει αν υπάρχει ταύτιση απόψεων ή όχι. Πιο πολύ στην Τούμπα ήθελαν να ξέρουν από πρώτο χέρι τα δεδομένα, στην περίπτωση που αποφασίσουν να κάνουν την κίνηση, αφού προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ολιβέιρα και του Μπράντον Τόμας.

ΝΤΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΑΦ

Μεταξύ άλλων, στην Τούμπα εξετάζουν την περίπτωση ενός πολύ “δυνατού” χαφ, που ανήκει σε μια από τις πολύ καλές ευρωπαϊκές ομάδες. Πρόκειται για πολύ ελκυστική περίπτωση, που δεν είναι ούτε φτηνή, ούτε και εύκολη! Στον ΠΑΟΚ παρακολουθούν την υπόθεση, ελπίζοντας ότι μπορεί να υπάρξει σύγκλιση με τον παίκτη και την ομάδα του.

Σε ό,τι αφορά τον Τιάγκο Ντάντας, η υπόθεση έμεινε στάσιμη για αρκετές εβδομάδες και η νεότερη εξέλιξη είναι πως η Μπενφίκα ενημέρωσε δια του Ρουί Κόστα τον ΠΑΟΚ ότι είναι έτοιμη να συζητήσει για την επέκταση του δανεισμού του, χωρίς όμως να ενημερώσει αν η πορτογαλική ομάδα επιμένει στην υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Αν η Μπενφίκα τον αφήνει δανεικό χωρίς οψιόν αγοράς, ο Ντάντας θα μείνει, διαφορετικά ο ΠΑΟΚ θα στραφεί σε άλλες επιλογές.

ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Όπως αποκαλύπτει η FORZA, στο προσκήνιο επιστρέφει και ο Ράμαν Μπάμπα! Ο Γκανέζος που έπαιξε δανεικός στον ΠΑΟΚ πριν δύο χρόνια, προτάθηκε πριν από λίγες μέρες και η περίπτωσή του εξετάζεται.

Ο Μπάμπα, που τότε ήταν πανάκριβος και δεν γίνονταν να μείνει (είχε συμβόλαιο με την Τσέλσι 1,8 εκατ. ευρώ) είναι στα 29 του, ανήκει ακόμη στην Τσέλσι, φέτος έπαιξε δανεικός στην Ρέντιγκ (20 συμ.), η οποία υποβιβάζεται, η Τσέλσι δεν τον υπολογίζει και βγήκε στην αγορά.

Είναι μια υπόθεση που δεν προκαλεί αδιαφορία, παρότι στα αριστερά της άμυνας υπάρχει ο Ράφα Σοάρες.


Τελευταία νέα

Όλα δείχνουν πρόστιμα για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει κληθεί από τη ΔΕΑΒ, τόσο για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, όσο και για...

Στην ίδια κατηγορία