Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο Μπράντον του ΠΑΟΚ κι αυτός της… Μαγιόρκα

Δημοφιλή

Έχοντας φτάσει σε διψήφιο αριθμό γκολ (11) κατά τη δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ, ο Μπράντον Τόμας συνιστά τον πλέον παραγωγικό από τους υπόλοιπους επιθετικούς του «ασπρόμαυρου» αγωνιστικού τμήματος, τρεις αναμετρήσεις πριν πέσει η αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη. Άξιο αναφοράς δε πως παραμένει ταγμένος στο πλάνο του Ράζβαν Λουτσέσκου δεδομένου πως δεν περιορίζεται κατ΄αποκλειστικότητα στο «κουτί» αλλά με κινήσεις του στον αγωνιστικό χώρο προσφέρει μία έξτρα βοήθεια στους συμπαίκτες του.

Φορώντας τη φανέλα του Δικεφάλου στο στήθος περισσότερες φορές από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στη μέχρι τώρα καριέρα του, ο Ισπανός επιθετικός ξεπέρασε τις συμμετοχές αλλά και τα γκολ που πέτυχε με την Μαγιόρκα. Πιο συγκεκριμένα, ο 29χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα και σε επίπεδο ανδρών κατέγραψε 78 συμμετοχές, 21 γκολ και επτά ασίστ.

Αυτές ήταν και οι καλύτερες επιδόσεις της καριέρας του, μέχρι να πιάσει Θεσσαλονίκη. Με τον ΠΑΟΚ έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 89 συμμετοχές, 23 γκολ κι έξι ασίστ, θέλοντας ουσιαστικά ακόμα δύο τελικές πάσες για να ξεπεράσει κι αυτή την επίδοση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Για την κούπα με… σεβασμό στον αντίπαλο!

Από το βράδυ της 21ης Απριλίου 2019, όταν ο κατέκτησε μαθηματικά και γιόρτασε το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας του,...

Στην ίδια κατηγορία