Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο Μπουφόν κρεμάει τα γάντια του!

Δημοφιλή

Την απόφαση να κρεμάσει τα γάντια του έπειτα από μια αδιανόητη καριέρα 28 ετών πήρε ο μυθικός τερματοφύλακας, Τζίτζι Μπουφόν.

Ιστορική στιγμή για calcio καθώς στα 45 του χρόνια ο – για πολλούς – κορυφαίος τερματοφύλακας όλων των εποχών είναι έτοιμος να ανακοινώσει το φινάλε της καριέρας του. Ο Μπουφόν αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην Πάρμα, ομάδα από την οποία ξεκίνησε και παρότι είχε στα χέρια του προτάσεις από ιταλικά club αλλά και την Σαουδική Αραβία, λέει αντίο

Ο Τζίτζι, σύμβολο της Γιουβέντους, αγωνίστηκε με τη φανέλα ης σε 656 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, κατέκτησε 10 πρωταθλήματα, 5 κύπελλα, 6 Super Cup και είχε 3 παρουσίες στον τελικό του Champions League και είναι πρώτος σε εμφανίσεις στην Serie A. Με την Εθνική Ιταλίας είναι ο Νο1 σε συμμετοχές ever με 176 και το 2006 στα γήπεδα της Γερμανίας κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η πρόταση από την Σαουδική Αραβία που απέρριψε ήταν στα 30 εκατ. ευρώ, ενώ ήδη έχει στα χέρια του μία από την Ιταλική Ομοσπονδία για να αναλάβει πόστο σε μεγάλη θέση.


Τελευταία νέα

Kαρυπίδης: «Καλύτερο και από το 2019!»

Εχοντας στο πλευρό του τις δύο του κόρες που ήταν και αυτές πανευτυχείς για τη μεγάλη επιτυχία του Δικεφάλου,...

Στην ίδια κατηγορία