Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο Λουτσέσκου τους ξεθολώνει

Δημοφιλή

O Ράζβαν Λουτσέσκου έχει αντιληφθεί πως υπήρξε θέμα συγκέντρωσης στην ομάδα και για αυτό πριν από το παιχνίδι με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ θέλησε να μιλήσει με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές προκειμένου να μπορέσει να τους έχει συγκεντρωμένους στην προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να προκριθεί στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

Ο προπονητής του Δικεφάλου μίλησε ξεχωριστά με ποδοσφαιριστές για τους οποίους κυκλοφόρησαν φήμες τόσο στο παρελθόν, όσο και πρόσφατα.

Ο Λουτσέσκου κατανοεί πως βρισκόμαστε εν μέσω μεταγραφικής περιόδου και πως οι μάνατζερ των ποδοσφαιριστών ψάχνουν προτάσεις προκειμένου να καλυφθεί τόσο ο πελάτης τους, όσο και οι ίδιοι. Ωστόσο, αυτό που εξήγησε στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές πως τη δεδομένη στιγμή είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ και θα πρέπει πάνω από όλα να βάζουν το συμφέρον της ομάδας και τίποτα άλλο.

Μάλιστα, θέλησε να τους εξηγήσει πως εφόσον κάνουν καλή πορεία στην Ευρώπη, αλλά και γενικότερα στις εγχώριες διοργανώσεις, μέσω του Δικεφάλου μπορούν να βρεθούν στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως συνέβη με ποδοσφαιριστές τα προηγούμενα χρόνια.

Πάντως, οι συγκεκριμένες ομιλίες κατάφεραν να ξεθολώσουν το μυαλό των εν λόγω παικτών και να τους κάνουν να συγκεντρωθούν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ασπρόμαυρων» και να αφοσιωθούν απόλυτα στις υποχρεώσεις τους με τον ΠΑΟΚ.

To ίδιο αναμένεται να συμβεί και πριν τη ρεβάνς του Ισραήλ στις 3 Αυγούστου, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν παίζει απλά μια πρόκριση, αλλά μια ολόκληρη σεζόν και ο Λουτσέσκου το γνωρίζει αυτό.


Τελευταία νέα

Η McLaren παραλίγο να βρει πολιτικό μπελά

Η McLaren διευκρίνισε ότι η επίσκεψη στο γκαράζ του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο γκραν πρι του...

Στην ίδια κατηγορία