Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Μπότο, οι νέοι του ΠΑΟΚ και η… Ιταλία

Δημοφιλή

Συνέντευξη σε ιταλική ιστοσελίδα και συγκεκριμένα στο tuttomercatoweb.com παραχώρησε ο Ζοσέ Μπότο, ο οποίος μίλησε για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, αποθεώνοντας του Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Γιάννη Κωνσταντέλια. Βέβαια, αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ξένων του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Ελλάδα έχει ταλαντούχους παίκτες αλλά είναι… κρυμμένοι γιατί οι σύλλογοι δεν εμπιστεύονται τους νέους. Στον ΠΑΟΚ έχουμε δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχουν ταλέντο να παίξουν στην Ιταλία ή ακόμη και σε άλλα μεγάλα πρωταθλήματα. Ο ένας είναι ο Κουλιεράκης, που είναι γεννημένος το 2003, και ο άλλος είναι ο Κωνσταντέλιας, επιθετικός χαφ και εξτρέμ, γεννημένος επίσης το 2003.

Υπάρχουν και ξένοι παίκτες. Για παράδειγμα, σκέφτομαι τον τερματοφύλακα τον Κοτάρσκι, γεννηθείς το 2000, τον Ντάντας, επίσης γεννηθείς του 2000 που αγωνίζεται ως δανεικός από την Μπενφίκα ή ο Φιλίπε Σοάρες που είναι γεννημένος το 1999. Όλοι είναι ήδη στα ραντάρ ευρωπαϊκών συλλόγων, αλλά έχουμε και άλλους καλούς νέους ποδοσφαιριστές. Σε ηλικία και δυνατότητες είναι οι καλύτεροι.

Μιλώντας για την Νάπολι και την πορεία της στο πρωτάθλημα είπε:

«Είναι η ομάδα που παίζει το πιο όμορφο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Δεν ξέρω αν θα πάρει το πρωτάθλημα, το πιστεύω, αλλά είναι η ομάδα που με κάνει να κάθομαι στον καναπέ για να δω το ματς και να το απολαύσω. Όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο, πρέπει να ευχαριστούν τον Σπαλέτι».

Για το αν θα αναλάμβανε πόστο αθλητικού διευθυντή σε μια ιταλική ομάδα, ο Ζοσέ Μπότο σημείωσε:

«Θα είμαι πάντα χαρούμενος αν είμαι σε ένα γήπεδο, με μια μπάλα δίπλα. Προφανώς η Ιταλία είναι μια χώρα όπου το ποδόσφαιρο είναι πολύ ανεπτυγμένο, επίσης κατά παράδοση, είναι ένα από τα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Μου αρέσει επίσης και ως χώρα, οπότε… γιατί όχι;».


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία