Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι Ουκρανοί μιλούν για συμφωνία ΠΑΟΚ-Κεντζιόρα

Δημοφιλή

Οι Ουκρανοί συνεχίζουν να ασχολούνται με την πιθανή μεταγραφή του Τόμας Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ, βγάζοντας στο προσκήνιο, όλο και πιο πολλές λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα sport.24tv.ua αναφέρεται στην περίπτωση του Πολωνού και τον ρόλο που παίζει ο πατέρας του Ράζβαν Λουτσέσκου, Μιρτσέα, ο οποίος είναι προπονητής στην Ντιναμό Κιέβου, ενώ κάνουν λόγο για συμφωνία του Δικεφάλου με τον αθλητή για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Σε προχωρημένες επαφές για τον Τόμας Κεντζιόρα βρίσκονται Ντιναμό Κιέβου και ΠΑΟΚ. Ο προπονητής της Ντιναμό, Μιρτσέα Λουτσέσκου, έδωσε το «ΟΚ» για την παραχώρηση του Πολωνού αμυντικού καθώς στην θέση του δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, αν και ο Κεντζιόρα φέτος είναι βασικός με 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η αποχώρηση του Κεντζιόρα από τη Ντιναμό δεν θα φέρει μεγάλα προβλήματα στον Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος κόουτς έχει αρκετές επιλογές για τη θέση του δεξιού μπακ.

Συγκεκριμένα, τρεις παίκτες μπορούν να καλύψουν την θέση του Κεντζιορα. Ο Τίμτσικ έχει την προοπτική να γίνει ο βασικός παίκτης στη Ντιναμό, αφού ακόμη και χωρίς προπόνηση, ο παίκτης ήταν βασικός στους τελευταίους αγώνες της Εθνικής Ουκρανίας.

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Κεντζιόρα για συμβόλαιο 2,5 ετών. Επίσης, όπως φαίνεται από τις συζητήσεις η Ντιναμό δεν πρόκειται να προβάλει υψηλές απαιτήσεις για τη μεταγραφή του Πολωνού, οπότε το deal μοιάζει κάτι παραπάνω από πιθανό».


Τελευταία νέα

Σβαμπ: «Ίσως να μας λείπει η ενέργεια και το καθαρό μυαλό»

Το γκολ της ισοφάρισης ασφαλώς δεν «γλύκανε» την απογοήτευση του Σβαμπ για τη βαθμολογική απώλεια στη Λαμία. «Δεν έχει καμία...

Στην ίδια κατηγορία