Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Μπάμπα γράφει νούμερα καριέρας με τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Η ποιότητα και το τι μπορεί να δώσει στον ΠΑΟΚ ο Ράχμαν Μπάμπα ήταν γνωστά από το πρώτο, εξάμηνο, πέρασμα του Γκανέζου μπακ από τη Θεσσαλονίκη, στο δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Δικέφαλος τον επανέφερε στη Θεσσαλονίκη κι από την πρώτη στιγμή ο έμπειρος μπακ δικαίωσε τις προσδοκίες, ενώ έδωσε λύσεις και σε τομείς που δεν ήταν στο «ρεπερτόριο» του.

Ο Ράχμαν Μπάμπα, πέραν των αμυντικών του ικανοτήτων, βρήκε και… σύνδεση με τα αντίπαλα δίχτυα, διανύοντας την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, με μεγάλη διαφορά από την προηγούμενη.

Το γκολ του κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που άνοιξε τον δρόμο για τη μεγάλη ανατροπή των «ασπρόμαυρων» και την πρόκριση στη φάση των «8» του Conference League, ήταν το πέμπτο του φετινό σε όλες τις διοργανώσεις.

Παράλληλα ήταν το δέκατο συνολικά σε συλλογικό επίπεδο, σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική του καριέρα! Ο Γκανέζος μέχρι την έναρξη της φετινής σεζόν είχε πετύχει, από την αρχή της πορείας του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όσα γκολ έχει βρει μόνο την τρέχουσα σεζόν, με (τουλάχιστον) 11 ακόμα παιχνίδια να απομένουν.

Πιο συγκεκριμένα, είχε σκοράρει μια φορά με τη φανέλα της Σάλκε, του… ΠΑΟΚ (στην πρώτη του θητεία), και δύο με την Γκρόιτε Φιρτ.

Προηγούμενο άρθροΚαρναβάλι με βροχή
Επόμενο άρθροΝευράκια λόγω ΠΑΟΚ για Τερίμ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Απομακρύνεται ο τίτλος από την Κ19

Απομακρύνθηκε κι άλλο από την διεκδίκηση του τίτλου η Κ19, μετά την ισοπαλία (3-3) με τον Άρη στο Φίλυρο...

Στην ίδια κατηγορία