Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Καρναβάλι με βροχή

Δημοφιλή

Αλλάζει τις επόμενες ώρες ο καιρός και αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι έως το βράδυ της Κυριακής (17/3), σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα.

Ειδικότερα, ατμοσφαιρική διαταραχή θα επηρεάσει τον καιρό της χώρας και σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αστάθεια θα επικρατήσει στη χώρα το Σάββατο και την Κυριακή με βροχές και καταιγίδες κυρίως κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Τα φαινόμενα, τα οποία θα επηρεάσουν κυρίως περιοχές των ηπειρωτικών και της Κρήτης, θα είναι περισσότερα και ισχυρότερα την Κυριακή (17/03).

Η αστάθεια είναι το κύριο χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας για τον καιρό, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Νωρίς το πρωί επικράτησε ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα αλλά προς το μεσημέρι θα υπάρξει αστάθεια με τοπικές καταιγίδες και μπόρες σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 22 βαθμούς.

Την Κυριακή της Αποκριάς θα υπάρχει έξαρση της απογευματινής αστάθειας. Η μέρα θα ξεκινήσει ήπια ενώ προς το απόγευμα θα υπάρχουν μπόρες στο Αιγαίο και στην Κρήτη. Καλύτερος ωστόσο θα είναι ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η φωτογραφία του Κοτάρσκι και το μέλλον

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να κυκλοφορεί στα ΜΜΕ μια φωτογραφία του Ντομινίκ Κοτάρσκι με τον ατζέντη του Φεντερίκο Παστορέλο,...

Στην ίδια κατηγορία