Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο μικρός Νικόλας συγκίνησε τους πάντες! (video)

Δημοφιλή

Μια πολύ όμορφη ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με πρωταγωνιστή έναν φίλο του ΠΑΟΚ, τον μικρό Νικόλα. Οι «ασπρόμαυροι», μέσω της δράσης «Προσφέρουμε από Καρδιάς» γνώρισαν τον μικρό φίλο της ομάδας, κι αποφάσισαν να του στείλουν δώρο μια υπογεγραμμένη φανέλα του Βαγγέλη Μαργαρίτη. Ο μικρός Νικόλας είπε «ευχαριστώ» με ένα συγκινητικό ηχητικό μήνυμα, το οποίο και δημοσίευσε ο Δικέφαλος στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media:

«Υπάρχουν… ομάδες όπως το Προσφέρουμε από Καρδιάς που αποτελούν μία αχτίδα ελπίδας με όλα όσα βιώνουμε σήμερα.

Νοιάζονται για τους συνανθρώπους μας, προσφέρουν βοήθεια σε οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη, με την εθελοντική συμπαράσταση ολοένα και περισσότερων συμπολιτών μας.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία γνωρίσαμε το μικρό Νικόλα, ένα νεαρό φίλαθλο του ΠΑΟΚ, στον οποίο έφτασε ένα ιδιαίτερο δώρο από εμάς. Ένα δώρο πολύ μικρό σε σύγκριση με την δική μας ανταμοιβή, το πως αισθανθήκαμε δηλαδή όταν ακούσαμε το ηχητικό μήνυμα που μας έστειλε ο Νικόλας για να μας ευχαριστήσει.

Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το χαμόγελο και την χαρά ενός παιδιού».


Τελευταία νέα

ΣOK για Ισπανία: Κίνδυνος αποκλεισμού από όλες τις διοργανώσεις

Η UEFA και η FIFA έθεσαν τελεσίγραφο για την Παρασκευή (30/04) στην ισπανική κυβέρνηση για διευκρινίσεις λόγω έρευνας για...

Στην ίδια κατηγορία