Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

O Μέσι «στόλισε» τον Λαόθ

Δημοφιλή

Η Αργεντινή ξεπέρασε το εμπόδιο της Ολλανδίας και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Μουντιάλ, ο Μέσι, ωστόσο, δεν χαρίστηκε στον Λαόθ, ο οποίος ήταν ο διαιτητής της χθεσινής αναμέτρησης.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τους διαιτητές γιατί δεν μπορώ να το κάνω με ειλικρίνεια. Αν πω όσα θέλω θα τιμωρηθώ. Η FΙFA πρέπει να σκεφτεί σοβαρά το θέμα της διαιτησίας. Δεν μπορεί να βάζει έναν τέτοιο διαιτητή σε τέτοιους αγώνες. Δεν μπορούν να ορίζουν έναν διαιτητή, που δεν είναι σε αυτό το επίπεδο. Φοβόμασταν λόγω αυτού πριν τον αγώνα. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια του αγώνα που καταλαβαίνεις ότι θέλει να σε αδικήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θέση για τον Λαόθ πήρε θέση και ο πορτιέρε της Αργεντινής, Μαρτίνεζ: «Είχαμε τον χειρότερο διαιτητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν ξέρω γιατί έδωσε 10 λεπτά καθυστερήσεις. Ήθελε να μας… κλείσουν στην περιοχή μας. Αυτός ο διαιτητής είναι τρελός, είναι αλαζόνας. Του λες κάτι και σου απαντά με πολύ άσχημο τρόπο. Από τη στιγμή που έμεινε εκτός η Ισπανία, μάλλον ήθελε να μείνουμε και εμείς έξω».


Τελευταία νέα

Παιχνίδια κυκλοφορίας και οδηγίες από Λουτσέσκου (video)

Την προετοιμασία της για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν συνεχίζει η ομάδα του ΠΑΟΚ, με τους ποδοσφαιριστές και το...

Στην ίδια κατηγορία