Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Αυτό είναι το μέταλλο του ΠΑΟΚ!»

Δημοφιλή

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες και τις απουσίες τόσων αθλητών μεταλλίων, ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά την ανωτερότητα του, κατακτώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης. Ο παλαιστής του Δικεφάλου, και κάτοχος του ασημένιου μεταλλίου στην κατηγορία των 63ων κιλών, Χρήστος Θεοδωράκης μίλησε στη FORZA, για τη νέα μεγάλη επιτυχία του τμήματος.

Ακόμα ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και προσωπικά ένα ασημένιο μετάλλιο. Τι σου άφησε το πρόσφατο Πανελλήνιο;

«Παρά τις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί και όλες τις δυσκολίες καταφέραμε να κατακτήσουμε ακόμα ένα πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ. Το θέλαμε πάρα πολύ και τα καταφέραμε. Σε ατομικό επίπεδο, δυστυχώς έμεινα στη δεύτερη θέση και στο αργυρό μετάλλιο αλλά δεν πειράζει, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια του χρόνου, ευελπιστώ του χρόνου να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και πάλι, κι εγώ την πρωτιά».

Πως ξεπεράσατε τις δυσκολίες με τις καταστάσεις που είχαν δημιουργηθεί;

«Έγιναν πράγματα που δεν πρέπει να γίνονται κατά καμίας ομάδας και κανενός αθλητή. Δυστυχώς έγιναν, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι πάντα δυνατός, βρίσκει πάντα λύσεις, ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Οι προπονητές μας είναι οι καλύτεροι σε ολόκληρη τη χώρα και, δόξα τω Θεό, έχουμε και τον έφορο μας, τον Χάρη Μάλλιο που μας στηρίζει και μας βοηθάει σε όλα. Το μέταλλο του ΠΑΟΚ είναι αυτό, να βγαίνει πάντα νικητής».

Το πιστεύατε εξ αρχής, παρά τα προβλήματα;

«Αυτό το πρωτάθλημα ήταν πραγματικά το πιο δύσκολο, είχαμε λιγότερα άτομα. Επίσης αναβλήθηκε δύο φορές, οπότε ήμασταν συνεχώς σε διαδικασία προετοιμασίας. Με καλή συνεργασία με τους προπονητές βγήκαμε πρώτοι. Εγώ το πίστευα, βαθιά μέσα μας πιστεύαμε ότι θα το πάρουμε, παρά τις δυσκολίες».

Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος για τη συνέχεια;

«Ένας αθλητής που προπονείται σκληρά και καθημερινά θέλει το χρυσό, οπότε η δεύτερη θέση μου αφήνει μια μικρή πικρία. Του χρόνου είναι μια σημαντική χρονιά, καθώς είναι τα προκριματικά των Ολυμπιακών αγώνων. Όλο το focus λοιπόν είναι εκεί. Ο στόχος και το όνειρο μου είναι να βρεθώ εκεί. Είναι μεγάλο μου όνειρο, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου το περιμένω αυτό».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου, εντός και εκτός της Πάλης;

«Η καθημερινότητα εμπεριέχει αρκετές δυσκολίες. Πέραν της πάλης αναγκαζόμαστε να δουλεύουμε, να σπουδάζουμε, οπότε αυτό περιορίζει τις ώρες που έχουμε για προπόνηση, σε σχέση με τους αθλητές του εξωτερικού που βιοπορίζονται από τον αθλητισμό, και έχουν μόνο την προπόνηση τους, και όλες τις παροχές. Εγώ πέραν της πάλης, είμαι γυμναστής και έχω υπό την επίβλεψη μου σε καθημερινή βάση, περίπου 20 άτομα, οπότε ασχολούμαι με τη δουλειά περίπου 8-9 ώρες την ημέρα».

Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

«Στον ελεύθερο μου χρόνο μεγάλο κομμάτι καταλαμβάνει η ξεκούραση, που είναι απαραίτητη. Αν υπάρχει ένα μεγαλύτερο διάστημα θα προτιμήσω να πάω κάποιο ταξίδι με τη γυναίκα μου για να χαλαρώσουμε. Αλλά αυτό κυρίως μια Κυριακή, που ενδεχομένως θα υπάρχει κάποιο κενό».

Αναφέρθηκες αρκετά στις δυσκολίες. Υπήρξε κάποια στιγμή που να σκέφτηκες να τα παρατήσεις;

«Η αλήθεια είναι ότι το έχω σκεφτεί αρκετές φορές, αλλά μέσα μου πάντα κάτι με κρατάει να συνεχίσω όσο πάει. Δίπλα μου ευτυχώς έχω τον ΠΑΟΚ που με στηρίζει σε όλα. Από τον προπονητή μου, τον Παναγιώτη Χεριστανίδη, που είναι πάντα στο πλευρό μου. Φυσικά και τον Χάρη Μάλλιο που με στηρίζει τόσο στο ψυχολογικό, όσο και στο οικονομικό κομμάτι. Στον ΠΑΟΚ είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια, και αυτό το αντανακλούν οι επιτυχίες».

 

 


Τελευταία νέα

Σε κατάμεστο «Καραϊσκάκης» το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Περισσότερα από 28.000 εισιτήρια έχουν φύγει για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (21/4, 20:30) και το σπουδαίο...

Στην ίδια κατηγορία