Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Λουτσέσκου έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την ΑΕΚ στην Τούμπα σε ένα παιχνίδι που οι «ασπρόμαυροι» εκτός από το τελευταίο δεκάλεπτο δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και μοιραία ήρθε η πρώτη ήττα μετά από τις 30 Οκτωβρίου σπάζοντας το εντυπωσιακό σερί νικών που είχε δημιουργήσει ο Δικέφαλος.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου όντας τιμωρημένος δεν μπορούσε να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του, αλλά ούτε και στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα, αλλά οι οδηγίες του στην ανάπαυλα πέρασαν μέσω του Κριστιάνο Μπάτσι. Ο Ιταλός βοηθός του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ άλλωστε γνώριζε τη νοοτροπία, τα θέλω και τις σκέψεις του προπονητή των «ασπρόμαυρων».

Μετά το τέλος του αγώνα, σαφώς και το… mood στον ΠΑΟΚ δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, αλλά o 54χρονος τεχνικός του Δικεφάλου έδωσε το… σύνθημα της αντεπίθεσης.

«Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια, δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Έχουμε αρκετούς τελικούς μπροστά μας», έλεγε ο Λουτσέσκου ξεκινώντας ήδη την επιχείρηση ανάτασης της ψυχολογίας της ομάδας του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, αλλά και της συνέχειας του μίνι πρωταθλήματος της Super League.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον ο βαλκάνιος τεχνικός έχει το δικαίωμα να βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς εξέτισε την τιμωρία του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.


Τελευταία νέα

Κεντζιόρα: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους» (pic)

Ο... οργανωτής του μίνι πάρτι που στήθηκε μπροστά στη Θύρα 4 μεταξύ των φίλων του ΠΑΟΚ και του αγωνιστικού...

Στην ίδια κατηγορία