Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Λουτσέσκου έχει… σχέδιο

Δημοφιλή

Στο δεύτερο μισό της σεζόν, ο Χρήστος Τζόλης πήρε μεταγραφή στις μισές ομάδες της Ευρώπης! Για την ώρα, πάντως, πρόταση για το 19χρονο “wonder kind” του ΠΑΟΚ δεν έχει φτάσει και ο νεαρός λογίζεται κανονικά ως μέλος του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, βέβαια, πολλά μπορούν να γίνουν, ωστόσο για την ώρα τίποτα δεν δείχνει ότι υπάρχει πώληση στον ορίζοντα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ήδη μαρκάρει το όνομα του Χρήστου Τζόλη, έχει δει πολλά παιχνίδια της τελευταίας σεζόν, είδε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του και ετοιμάζει με τους συνεργάτες του ειδικό πρόγραμμα για τον νεαρό για να εξελιχτεί ακόμη περισσότερο, να πάρει ευθύνες στην πλάτη του, να βοηθήσει περισσότερο και να ανεβάσει περισσότερο την αξία του.

Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Β΄

Όταν ο Ιβάν Σαββίδης το πρότεινε στον Πάμπλο Γκαρσία, πολλοί μπορεί να το πήραν… στραβά, ωστόσο φαίνεται ότι η ιδέα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ αρέσει και στον Ουρουγουανό προπονητή.

Ο Σαββίδης πρότεινε στον Γκαρσία να αναλάβει τον ΠΑΟΚ Β που θα συσταθεί για να παίξει στην Σούπερ Λιγκ 2 και απ΄ ότ,ι φαίνεται, ο μέχρι πρότινος προπονητής της πρώτης ομάδας, βλέπει θετικά αυτή την προοπτική.

Αυτή την εβδομάδα έγιναν κάποιες συζητήσεις με τον Γκαρσία, ο οποίος άφησε να φανεί ότι τον ενδιαφέρει αυτή η πρόταση και απομένει μια συζήτηση με τους επιτελείς της ΠΑΕ για να γίνει μια συζήτηση σε βάθος και να δώσει την απάντησή τους. Η αίσθηση που υπάρχει, είναι πως ο Ουρουγουανός είναι θετικός.

Σ΄ αυτή την περίπτωση, θα αναλάβει δράση μαζί με το δικό του τιμ, με το οποίο δούλεψε στην Κ19 και στην πρώτη ομάδα και στο προσεχές διάστημα θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει παράλληλα και το θέμα του διπλώματος προπονητή, που προς το παρόν δεν έχει.

Ο ΠΑΟΚ Β, όπως κατέστη σαφές δεν είναι μια νέα Κ19, αλλά μια καινούρια ομάδα, κάτι ανάμεσα στην Κ19 και στην πρώτη ομάδα.

Θα υπάρχει ολόκληρο τιμ, που θα την τρέχει, ενώ θα γίνουν και προσθήκες ποδοσφαιριστών, κυρίως νεαρών φυσικά.

Ήδη, οι μάνατζερ έχουν αρχίσει να προτείνουν παίκτες στον ΠΑΟΚ και για την Β’ ομάδα, ακόμη και από το εξωτερικό. Πρόκειται για νεαρούς ποδοσφαιριστές, που μπορούν να εξελιχτούν σ΄ αυτήν την ομάδα και σ΄ αυτό το πρωτάθλημα. Είναι μια νέα πραγματικότητα οι Β’ ομάδες…

ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ

Ένα ιδιαίτερο δώρο αποφάσισε να κάνει στον εαυτό του ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έδωσε ειδική παραγγελία και παρέλαβε ήδη ένα ξεχωριστό διαμαντένιο δαχτυλίδι, που έχει πάνω του το σήμα του… Superman και το 31, το νούμερο της φανέλας του στον ΠΑΟΚ. Αν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο αυτό; Θα δείξει…

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΔΥΟ

Ο ατζέντης του Αμρ Ουάρντα κάνει… έρευνα αγοράς στην Ιταλία για τον Αιγύπτιο, κάτι λογικό, από την ώρα που στο συμβόλαιό του υπάρχει όρος που του δίνει την ευκαιρία να φύγει με ρήτρα. Έρευνα παντού κάνει και ο ατζέντης του Λάμπρου, ο οποίος δεν έχει μέλλον στον ΠΑΟΚ. Με το συμβόλαιο, που έχει βέβαια (περίπου 400 χιλιάδες) δύσκολο να βρει ομάδα να τον ικανοποιήσει…

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ήταν πάντα, όλα αυτά τα χρόνια, ένα ελκυστικό μαγαζί για πολύ κόσμο, που ψάχνει δουλειά στο ποδόσφαιρο. Η δημιουργία του ΠΑΟΚ Β ανοίγει κι άλλες θέσεις και ήδη άρχισαν να αυτοπροτείνονται διάφοροι για διάφορα πόστα, ακόμη και άνθρωποι όχι τόσο συμπαθείς στην ΠΑΟΚτσήδικη κοινωνία. Μη σας κάνει εντύπωση, λοιπόν, αν βρουν σύντομα βήμα να μιλούν για τον ΠΑΟΚ και μην αναρωτηθείτε “που τους θυμήθηκαν”.

*Έχει ένα χρόνο που γίνονται… αποκαλύψεις σχετικά με το πότε “έρχεται ο Ιβάν”. Ο μεγαλομέτοχος και προέδρος του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τον εμβολιασμό του και έρχεται η ώρα να ταξιδέψει και πάλι. Στο τέλος του μήνα θα είναι και πάλι στην Ελλάδα, μετά από σχεδόν 16 μήνες και φυσικά εκτός από τη Θεσσαλονίκη, θα εμφανιστεί και στο Πόρτο Καράς, που άνοιξε ήδη τις πύλες του.

*Ένα νομοσχέδιο πέρασε ο Αυγενάκης κι αμέσως η αντιπολίτευση να τον κατηγορήσει ότι είναι “τροχονόμος των διάφορων συμφερόντων”. Αιδώς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία