Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε προσωπικά τις υποθέσεις του Τάισον και του αθλητικού κέντρου

Δημοφιλή

Το νερό έχει μπει στο αυλάκι, ο ΠΑΟΚ είναι σε μια ανοδική πορεία, ζωντανός μέσα σε όλους τους στόχους του, δίνοντας το δικαίωμα στον καθένα να πιστεύει ότι αυτή η χρονιά μπορεί να φέρει μεγάλα πράγματα…

Την ώρα που η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου συνεχίζει την πορεία της, ο Ιβάν Σαββίδης πήρε πάνω δύο από τα θέματα που βρίσκονται αυτή την εποχή ψηλά στην ατζέντα.

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Τάισον, αλλά και το αθλητικό κέντρο, που θα κατασκευαστεί στην περιοχή της Θέρμης.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΑΪΣΟΝ

Σε ότι αφορά το θέμα του Βραζιλιάνου, που κλέβει την παράσταση φέτος, ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε το μήνυμα στους επιτελείς της ΠΑΕ ότι το θέμα θα το αναλάβει αυτός.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έκλεισε αυτή τη μεταγραφή πριν από ένα χρόνο και ανέλαβε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Τάισον που λήγει το καλοκαίρι.

Με τον Βραζιλιάνο, ο Σαββίδης έχει προσωπική επαφή και μιλούν απευθείας, αφού λόγω της πολύχρονης παρουσίας του στην Σαχτάρ, ο Τάισον μιλά πολύ καλά τα ρώσικά.

Από την ώρα που το θέμα το ανέλαβε ο ίδιος ο Σαββίδης, είναι προφανές ότι δε θα αργήσει να κλείσει, όπως έγινε και πριν από λίγο καιρό με το θέμα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που ανανέωσε με συνοπτικές διαδικασίες.

Για τον Τάισον υπάρχει η θετική εισήγηση του Λουτσέσκου, ενώ και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος ξεκαθάρισε ότι θέλει να μείνει στην Τούμπα.

ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Σε ότι αφορά το αθλητικό κέντρο που θα κατασκευαστεί στην περιοχή της Θέρμης, το θέμα έχει μπει στην τελική ευθεία και το χειρίζεται απευθείας ο Ιβάν Σαββίδης, σε συνεργασία με δικούς του ανθρώπους στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ προχωρά αυτές τις μέρες το θέμα της έκτασης και τις επαφές με τον Δήμο για τα διαδικαστικά, έτσι ώστε να μην υπάρξουν γραφειοκρατικά εμπόδια και να γίνουν όλα γρήγορα.

Το θέμα αυτό έχει προχωρήσει τόσο, που εκφράζεται η πεποίθηση ότι είναι και θέμα ημερών να γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις για ένα έργο πνοής, που η πρώτη ομάδα θα μπορεί να χρησιμοποιήσει 12 μήνες μετά τις… ανακοινώσεις.


Τελευταία νέα

Ωρα ημιτελικών σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ

Mετά το Τσάμπιονς Λιγκ, σειρά παίρνουν σήμερα το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ με τους συνολικά τέσσερις πρώτους...

Στην ίδια κατηγορία