Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο… Γολγοθάς του ΠΑΟΚ μέχρι το φινάλε

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ σφράγισε κόντρα στον Πανσερραϊκό το εισιτήριο για τα ημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδας. Το είχε στα χέρια του, βέβαια, μετά τη νίκη με 4-0 στις Σέρρες κι απλά στην Τούμπα με το τελικό 5-0 πήρε και τυπικά την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson.

Εκεί όπου θ’ αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό σε δύο ακόμα απαιτητικά ματς με στόχο την πρόκριση σε τέταρτο σερί τελικό κι έβδομο τα τελευταία οκτώ χρόνια! Πριν τη ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό, ο ΠΑΟΚ γνώριζε τον αντίπαλό του. Οι «πράσινοι» απάντησαν στην ήττα τους με 2-1 στη Λεωφόρο από τον Ατρόμητο με το 2-0 στο Περιστέρι και ως εκ τούτου στην ημιτελική φάση δεσπόζουν οι μεταξύ τους «μάχες».

Το πρόγραμμα για όλους τους μεγάλους είναι βαρύ, αλλά για τον ΠΑΟΚ θα είναι ένα βουνό στο εξής. Μέχρι το τέλος της σεζόν, ο «Δικέφαλος» θα δώσει δεδομένα 20 ματς τα οποία μπορούν να γίνουν 22-23 ή και περισσότερα, ανάλογα πως με την πορεία που θα διαγράψει στο Κύπελλο Ελλάδας και το Europa Conference League. Ας μείνουμε, όμως, στα σίγουρα.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να παίξει έξι παιχνίδια για την κανονική διάρκεια της Stoiximan Superleague, δέκα για τα playoffs, δύο στο Κύπελλο και δύο στην Ευρώπη (στην κλήρωση στις 23 Φεβρουαρίου θα μάθει τον αντίπαλό του).

Σίγουρα 20 αγώνες, λοιπόν. Στην κανονική διάρκεια έχει ακόμα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Σερί και τα δύο στην Τούμπα τις 11 και 18 του μήνα. Από τη στιγμή που η ΕΠΟ αναμένεται να ορίσει τους δύο ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό στις 14/2 και 21/2, ώστε να γίνουν και τα δύο με κόσμο, αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ σε δέκα μέρες θα έχει τέσσερα συνεχόμενα ντέρμπι!

Στην Ευρώπη, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, θα είναι υπολογίσιμος, οπότε ακόμα δύο… ντέρμπι. Συν οκτώ σε δέκα αγωνιστικές στα playoffs. Ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά από τα 20 σίγουρα ματς που απομένουν, έχει να παίξει 14 ντέρμπι. Αν περάσει στα προημιτελικά στην Ευρώπη, ακόμα δύο απαιτητικοί αγώνες θα προστεθούν στον πρόγραμμα, με τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος σε περίπτωση πρόκρισης να φαντάζει ακόμη ένας απαιτητικός αγώνας στο ήδη γεμάτο πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

H… επανάσταση της FORZA

Εκτάκτως αυτή την εβδομάδα από τη Μ. Παρασκευή και στη συνέχεια κάθε Σάββατο (και όλη την εβδομάδα) οι αναγνώστες...

Στην ίδια κατηγορία