Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Γκαρσία μίλησε για το μέλλον του

Δημοφιλή

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Β, Πάμπλο Γκαρσία, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ 3.

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το μέλλον, με τον ίδιο να απαντά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα μαθήματα για το UEFA Pro:

«Υπάρχουν αρκετοί πρώην ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου. Υπάρχουν αρκετοί προπονητές που βρίσκονται σε επίπεδο πρώτης Εθνικής κατηγορίας. Είμαστε πάρα πολύ καλά, έχουμε αρκετούς επαγγελματικές καθηγητές. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό, μπορεί να είμαι σε έναν τόπο που δεν είναι ο δικός μου τόπος αλλά είμαι περήφανος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και σε αυτά τα μαθήματα. Πάντα είναι πολύ σημαντικό να μαθαίνουμε».

Για τις δηλώσεις του στην Ισπανία ότι θέλει να αναλάβει πάγκο πρώτης ομάδας: 

«Ο καθένας πρέπει να θέλει το κάτι παραπάνω, σε όλες τις δουλειές Πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι και να προχωράμε. Αυτή είναι η ζωή. Τώρα κάνουμε καλή δουλειά εδώ, αλλά πάντα κοιτάμε το κάτι παραπάνω».

Για το τι θα κάνει από την νέα χρονιά;

«Είμαι πολλά χρόνια στο εξωτερικό, πολλά χρόνια στην Ισπανία, δύο στην Ιταλία, 16 εδώ στην Ελλάδα. Είναι σα να μην έχω… σπίτι. Το σημαντικό είναι οι σχέσεις που δημιουργείς με ανθρώπους».

Για το που θα είναι το νέο… σπίτι του, την επόμενη σεζον:

«Για τώρα μένω στη Θέρμη. Θα δούμε που θα πάω αύριο. Το σημαντικό είναι να έχεις σωστούς ανθρώπους δίπλα σου, να αφήνεις κάτι καλό πίσω και να είσαι πάντα δίκαιος. Αυτός είναι ο Γκαρσία. Απλός άνθρωπος. Θέλω να πάω εκεί που με αγαπάνε. Πάντα εκεί ήμουν. Η καρδία μου λέει ότι είμαι πολλά χρόνια εδώ στην Ελλάδα, έχω πολλούς φίλους. Φίλους έχω και στην Ισπανία».

Για το αν θα τεθεί αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ

«Πρέπει να ξεχωρίσουμε τη είναι ο αντίπαλος. Ο αντίπαλος είναι στο γήπεδο για 90 λεπτά. Και με τον Κώστα (σ.σ. τον Γεωργιάδη) ήμασταν αντίπαλοι, αλλά έξω ήμαστε φίλοι. Γιατί ήμαστε καλοί άνθρωποι».

Για το αν θα είναι προπονητής σε ομάδα Super League:

«Θα φανεί. Αύριο, μεθαύριο, του χρόνου. Θα ξέρουμε»


Τελευταία νέα

Στην Μπαρτσελόνα βλέπουν τον Γιαμάλ ως τον νέο ηγέτη

Να… ανταμείψει το πιο ελπιδοφόρο πρότζεκτ της με έναν εκ των πλέον συμβολικών τρόπων φέρεται να σκέφτεται η Μπαρτσελόνα....

Στην ίδια κατηγορία