Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ο Έκονγκ ξέρει το μεγάλο μυστικό του Όσιμεν

Δημοφιλή

Προ λίγων ωρών ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου δεδομένου πως οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν θλάση 3ου βαθμού, επιβεβαιώνοντας τις πρωταρχικές ανησυχίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Ένας τραυματισμός που επιδεινώθηκε από τη στιγμή που ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός επέλεξε να συμμετάσχει μέχρι τέλους στο AFCON όπως επισημάνθηκε και από τον ίδιο στα social media. «Θα επιστρέψω δυνατότερος από ποτέ» το πρώτο μήνυμά του!

Δεδομένης της σχέσης που έχει «χτίσει» με τον επιθετικό της Νάπολι δε, Βίκτορ Όσιμεν, και μιλώντας στο SkySports, αναφέρθηκε και στο μέλλον του κρατώντας κρυφό το μυστικό για το μέλλον του: «Πραγματικά δεν μπορώ να σας πω τίποτα αλλά ξέρω πού θα παίζει τη νέα σεζόν» τόνισε χαρακτηριστικά ο στόπερ του ΠΑΟΚ ενώ σε συνέχεια των προσωπικών του τοποθετήσεων πρόσθεσε:

«Πάντα παρακολουθώ την Serie A. Είναι ένα σπουδαίο πρωτάθλημα. Αυτό το Σαββατοκύριακο που θα έχει Σαλερνιτάνα-Ουντινέζε θα είναι ξεχωριστό για μένα και ένας επιπλέον λόγος είναι πως ήταν το τελευταίο ματς που έπαιξα στην τελευταία μου σεζόν. Σίγουρα οι πόντοι θα είναι πιο χρήσιμοι στην Σαλερνιτάνα πάρα στην Ουντινέζε».

Ξεκινήσαμε μαζί πριν από 14 χρόνια και μετά από τις προπονήσεις έμενε πάντα στον αγωνιστικό χώρο για να δοκιμάσει κάτι άλλο: σουτ, πέναλτι, δουλειά με τους τερματοφύλακες. Ήθελε πάντα να βελτιώνεται και αυτό τον οδήγησε τελικά στο να φτάσει στην κορυφή των κορυφών. Είναι ένα παράδειγμα επιθυμίας για να βελτιωθείς και να δουλέψεις πιο σκληρά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δεν τα κατάφεραν Ντουντουνάκη και Δαμασιώτη

Άννα Ντουντουνάκη και Γεωργία Δαμασιώτη δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία θέση στα ημιτελικά των 100μ. πεταλούδα, καταλαμβάνοντας την 19η...

Στην ίδια κατηγορία