Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Έντονη φημολογία για Γιαννούλη-ΑΕΚ

Δημοφιλή

Έντονη φημολογία επικρατεί γύρω από τη διαφαινόμενη μετακίνηση του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Γιαννούλη, στην ΑΕΚ από τη στιγμή που το συμβόλαιο συνεργασίας του με τη Νόριτς ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και όπως φαίνεται κάθε άλλο παρά πρόθεση ανανέωσης υπάρχει. Από πλευράς «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται κάτι στην παρούσα φάση τονίζοντας πως τα όποια σενάρια έχουν αναπαραχθεί φαντάζουν ανυπόστατα και προϊόν εφεύρεσης. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Κατερινιώτης αριστερός οπισθοφύλακας «ψάχνεται» γενικώς στην ποδοσφαιρική αγορά.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, μένει να φανεί προσεχώς το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του για λογαριασμό της ΑΕΚ και αν πίσω από τον καπνό, την έντονη φημολογία αναφορικά με τη μετακίνησή του στην Αθήνα υπάρχει… φωτιά.

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Γιαννούλης πήγε στον ΠΑΟΚ από τον Πιερικό το 2016 και στην συνέχεια δόθηκε δανεικός σε Βέροια, Ανόρθωση και Ατρόμητο αποτελώντας ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Σε 78 συμμετοχές με τα «ασπρόμαυρα» πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε δέκα ασίστ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία