Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Χατσίδης δίνει από νωρίς το στίγμα του

Δημοφιλή

Δυναμικά άρχισε τη φετινή σεζόν με την Κ-19 του ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Χατσίδης, έχοντας πετύχει από ένα γκολ κόντρα στις αντίστοιχες ομάδες του ΟΦΗ (εκτός έδρας) και του Αρη (εντός έδρας).

Ο 17χρονος επιθετικός (με καταγωγή από την Κοζάνη) μοίρασε την περσινή σεζόν τόσο στην Κ-17 (δέκα συμμετοχές με ισάριθμα γκολ), όσο και στην Κ-19 (έντεκα συμμετοχές-τέσσερις στο αρχικό σχήμα-κι ένα γκολ). Φέτος στην Κ-19 αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Πέτρου Τσιαπακίδη, τον οποίο είχε προπονητή και πέρσι στην Κ-17. Ουσιαστικά βρίσκεται υπό την καθοδήγησή του από την Κ-14, έχοντας μια χαμένη χρονιά-λόγω της πανδημίας του κορονοϊού-με την Κ-15, όταν αυτός κι οι συμπαίκτες του στερήθηκαν αναγκαστικά της δυνατότητας να συμμετάσχουν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Η πρώτη επαφή του Χατσίδη με τον ΠΑΟΚ έγινε σε μικρή ηλικία, όταν στα έξι του χρόνια (είναι γεννημένος στις 14 Μαΐου 2006) συμμετείχε σε δοκιμαστικές προπονήσεις στην Τούμπα. Κι από τη στιγμή, που άρεσε στους προπονητές της ακαδημίας, ζητήθηκε από την οικογένειά του να υπάρχει μια όσο το δυνατό συχνότερη παρουσία του σε παιχνίδια των τμημάτων υποδομών. Ετσι κι έγινε, με το μικρό Δημήτρη να κάνει κάθε Σαββατοκύριακο το δρομολόγιο Κοζάνη-Θεσσαλονίκη μετ’ επιστροφής. Από την ηλικία των έντεκα χρόνων και μετά, αυτός κι η οικογένειά του εγκαταστάθηκαν στη Θεσσαλονίκη κι έτσι σταμάτησε να «γράφει» χιλιόμετρα σε εβδομαδιαία βάση. Με την πάροδο των χρόνων, με τη δουλειά που γίνεται στην ακαδημία του Δικεφάλου και με τις πολλές συμμετοχές σε τουρνουά στο εξωτερικό κατάφερε να εξελιχθεί και να φθάσει στο σημείο, που βρίσκεται σήμερα.

Από μικρός έπαιζε ως επιθετικός, είτε ως φορ, είτε και στα δύο άκρα της επίθεσης. Εχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2026, ενώ έχει ήδη συμμετάσχει και σε προπονήσεις της δεύτερης ομάδας.

Φέτος ολοκληρώνει τη Γ΄ Λυκείου και, παρά τις αυξημένες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, προετοιμάζεται και για τη συμμετοχή του στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Ο κατά τρία χρόνια μικρότερος αδελφός του, Ιορδάνης (είναι γεννημένος στις 11 Μαΐου 2009), είναι κι αυτός μέλος της ακαδημίας του ΠΑΟΚ. Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και φέτος θα παίξει με την Κ-15.


Τελευταία νέα

Ακόμη μια κίνηση για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ συνεχίζει την ενίσχυσή της στο φετινό ρόστερ, με σκοπό να εμφανιστεί και πάλι...

Στην ίδια κατηγορία