Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Χαξαμπάνοβιτς ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για τα εξτρέμ!

Δημοφιλή

Μετά την απόκτηση του Μάρκος Αντόνιο ο ΠΑΟΚ κινείται δυναμικά και για την ενίσχυση του στις θέσεις των εξτρέμ και έχει ξεχωρίσει τον Σεάντ Χαξαμπάνοβιτς, που ανήκει στη Σέλτικ. Ο 24χρόνος αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, όπου ο Δικέφαλος έψαχνε παίκτη, κι έχει κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει, με τη μορφή δανεισμού.

Μάλιστα, αναμένονται άμεσα εξελίξεις, με τους «ασπρόμαυρους» και τη Σέλτικ να τα έχουν βρει προφορικά για τον δανεισμό του, για την τρέχουσα σεζόν, ενώ θα τοποθετηθεί και όψιον αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο, γεννημένος στη Σουηδία αλλά διεθνής με το Μαυροβούνιο εξτρέμ, αποτελεί μια πρόταση του τμήματος σκάουτιγκ, το οποίο είναι ιδιαίτερα ενεργό. Η συγκεκριμένη επιλογή μάλιστα άρεσε πολύ στον Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να ανάβει το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την απόκτηση του.

Σημαντικό ρόλο στην επερχόμενη συμφωνία έχει παίξει ο Γιώργος Σαββίδης, που χειρίστηκε το θέμα κάτω από άκρα μυστικότητα, και με συντονισμένες ενέργειες, κατάφερε να φέρει κι αυτή την μεταγραφική αποστολή στα «μέτρα» του Δικεφάλου.


Τελευταία νέα

Όταν «σφραγίστηκε» το αήττητο πρωτάθλημα (video)

Σημαδιακή ημερομηνία είναι η σημερινή, 5 Μαΐου για τον ΠΑΟΚ, καθώς σαν σήμερα το 2019... σφράγισε τον τίτλο του...

Στην ίδια κατηγορία