Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ντούγκλας: «Η καλύτερη επιλογή της καριέρας μου»

Δημοφιλή

O Nτούγκλας Αουγκούστο είναι παίκτης της Ναντ, καθώς πωλήθηκε από τον ΠΑΟΚ στον γαλλικό σύλλογο έναντι 5.5 εκατομμυρίων συν μπόνους και τον Δικέφαλο να κρατά 20% μεταπώλησης.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έδωσε συνέντευξη σε γαλλικά ΜΜΕ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει τον συγκεκριμένο σύλλογο και να αποχωρήσει από τους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήξερα προφανώς τη Ναντ. Ένας σύλλογος με σημαντική ποδοσφαιρική ιστορία στη Γαλλία. Νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει στην καριέρα μου. Πριν έρθω ήμουν στην Ελλάδα, που είναι μια πιο δύσκολη αγορά. Δεν έχει την ίδια κλίμακα και την ίδια δυναμική με τη Γαλλία. Εδώ η αγορά είναι πιο… ανοιχτή, οπότε για εμένα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτή η περιπέτεια».

Δηλαδή βλέπεις της Ναντ ως σκαλοπάτι στην καριέρα σου;

«Το τι θα συμβεί στο μέλλον θα το δούμε. Τώρα είμαι εδώ για να επικεντρωθώ στη Ναντ. Πέρσι ήταν μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα και θέλω φέτος η Ναντ να είναι στη θέση που της αξίζει στο γαλλικό πρωτάθλημα».


Τελευταία νέα

«Επιστρέψαμε σε… εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, επικρατώντας με 26-19 και με 2-1 νίκες, έχοντας «καρπωθεί» την πρόκριση...

Στην ίδια κατηγορία