Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Με αλλαγές κόντρα στην Γκόριτσα

Δημοφιλή

Εκτός από τον ΠΑΟΚ που έχει μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις, το ίδιο ισχύει και για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία αντιμετωπίζει αύριο (19:00) την Γκόριτσα στο «Μάξιμιρ» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ντιναμό, ο Ελβίρ Γιακίροβιτς θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές με αρκετούς παίκτες της ομάδας να δηλώνουν εξαντλημένοι από τα σερί παιχνίδια, ενώ το μεγάλο αστέρι της ομάδας ο Μπατούρινα θα προφυλαχθεί και ενόψει των αγώνων με τον ΠΑΟΚ, αφού τραυματίστηκε στο ντέρμπι με την Ριέκα.

Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα, ο Γιακίροβιτς θα κάνει αρκετές αλλαγές, αυτή είναι μια ευκαιρία να αποδείξει στους παίκτες που έχουν λιγότερο χρόνο τον τελευταίο καιρό. Ο Ζαγκόρατς θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια και είναι ότι δεν θα παίξουν σήμερα οι Ριστόφσκι, Πέτκοβιτς, Πιερ-Γκαμπριέλ , Μπρόντιτς , Χαλίλοβιτς.

Θα ξεκουραστεί και ένας από τους κεντρικούς αμυντικούς, μάλλον ο Μπερνάουερ , οπότε ο Ζίβκοβιτς θα πρέπει να παίξει ξανά από την αρχή. Πιθανότατα θα αλλάξει και η σύνθεση των άκρων με την παρουσία των Σπίκιτς και Βίντοβιτς. Να σημειωθεί πως ενόψει των αγώνων με τον ΠΑΟΚ, θα έχει δυο ακόμα παίκτες εξτρά, αφού οι Μπούλατ και Ογκιουάρα αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αποφασισμένοι οι νέοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για τον τίτλο

Μόλις δύο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος νέων Κ-19 κι ο ΠΑΟΚ υπολείπεται τριών βαθμών του Ολυμπιακού...

Στην ίδια κατηγορία