Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ντεσπόντοφ: «Να δείξουμε την ίδια νοοτροπία και στο πρωτάθλημα»

Δημοφιλή

Ένας εκ των σκόρερ του χθεσινού (21/9) αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ελσίνκι ήταν ο Κίριλ Ντεσπόντοφ. Ο Βούλγαρος διεθνής ποδοσφαιριστής πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού σε αναμέτρηση του Δικεφάλου και δικαιώθηκε, αφού σημείωσε το πρώτο του τέρμα, ενώ κατέγραψε και μία ασίστ.

Ο Ντεσπόντοφ έκανε δηλώσεις, μετά το τέλος της αναμέτρησης, μιλώντας για την καθημερινή πίεση που υπάρχει στον Δικέφαλο και τη νοοτροπία που έχει ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα, τόνισε πως η ομάδα πρέπει να αφήσει πίσω της το θετικό αποτέλεσμα στην Bolt Arena και να επικεντρωθεί στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Όταν παίζεις σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ η πίεση είναι καθημερινή, δεν μπορείς να χαλαρώσεις ή να πεις ότι σε ένα παιχνίδι δεν πάω για τη νίκη, αυτή είναι η νοοτροπία μας και καταφέραμε να την βγάλουμε στο γήπεδο. Έχουμε νοοτροπία νικητή, πλέον αφήνουμε αυτό το παιχνίδι πίσω γιατί έχουμε το παιχνίδι στα Γιάννινα, πρέπει να δείξουμε την ίδια νοοτροπία και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο και στα επόμενα ματς».


Τελευταία νέα

Ο Νόρις «λιγουρεύεται» τον τίτλο της F1 το 2025

Ο Λάντο Νόρις πιστεύει ότι η McLaren έχει τη δυναμική για να διεκδικήσει περισσότερες νίκες και έπειτα το παγκόσμιο...

Στην ίδια κατηγορία