Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Χασεκίδης: «Είμαστε αουτσάιντερ αλλά αυτό δεν μας πτοεί!»

Δημοφιλή

Για τα δύο παιχνίδια κόντρα στην Όλντεμπουργκ μίλησε στην εκπομπή «Full Επίθεση» στον City 106,1 ο έφορος των τμημάτων χάντμπολ του Δικεφάλου, Δημήτρης Χασεκίδης, ο οποίος τόνισε πως παρ’ όλο που η γερμανική ομάδα είναι το φαβορί του ζευγαριού, ο ΠΑΟΚ Mateco θα κάνει τα πάντα για να πάρει την πρόκριση. Τα δύο παιχνίδια διεξάγονται για τον δεύτερο γύρο του EHF European League και το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο απόψε (22/9) στις 19:00 και το δεύτερο την Κυριακή (24/9) στις 17:00. Και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης στην Κοζάνη και το πρώτο παιχνίδι είναι γηπεδούχες οι Γερμανίδες. Και τα δύο ματς θα μεταδοθούν από το AC PAOK TV και όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση, υπάρχει γενική είσοδος στα πέντε ευρώ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έφορος των τμημάτων χάντμπολ:

«Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία μας που θα συμμετάσχουμε στο EHF European League. Είναι ένας αναβαθμισμένος θεσμός των ευρωπαϊκών Κυπέλλων, θα έλεγα εφάμιλλος του Champions League. Και όπως καταλαβαίνετε και οι ομάδες είναι αυτού του επιπέδου. Εμείς είμαστε νεοφώτιστοι στον συγκεκριμένο θεσμό και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για διάκριση.

Βέβαια, η κλήρωση με την Όλντεμπουργκ δεν ήταν καλή, γιατί υπήρχαν ομάδες που θεωρητικά ήταν πιο πολύ στα μέτρα μας, αλλά αυτό δεν μας πτοεί, γι’ αυτό επιδιώξαμε και καταφέραμε να γίνουν και οι δύο αγώνες στην Κοζάνη και θέλουμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να κάνουμε ότι κάνει ένα αουτσάιντερ σε ένα φαβορί.

Η γυναικεία Bundesliga είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη αυτή την στιγμή μαζί με το ισπανικό και όπως καταλαβαίνεται δεν τίθεται καμία σύγκριση με το ελληνικό. Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε αυτό προχωράμε εμείς με τον στόχο και τον σκοπό που έχουμε θέσει».

Για την προετοιμασία της ομάδας:

«Η ομάδα από τις 2 Αυγούστου προετοιμάζεται πυρετωδώς, διότι ενώ οι αγώνες ήταν να γίνουν τον Οκτώβριο, η ομάδα ενημερώθηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ότι οι αγώνες διεξάγονται στις 22 και 24 Σεπτεμβρίου και όπως καταλαβαίνετε αυτό ανέτρεψε λίγο τον προγραμματισμό της προετοιμασίας μας. Εμείς κινηθήκαμε αμέσως και δημιουργήσαμε τον προγραμματισμό που έπρεπε. Έχουμε πολλές νέες προσθήκες στην ομάδα μας. Η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε λίγο παραπάνω χρόνο. Το καταλαβαίνουν αυτό όσοι ασχολούνται με ομάδες, αλλά αυτό είναι και θα παλέψουμε σήμερα για τη νίκη».


Τελευταία νέα

«Σήκωσέ το ΠΑΟΚάρα!»

Σε προσωπικές του τοποθετήσεις κατόπιν της εντός έδρας ήττας του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στο PAOK Sports Arena με...

Στην ίδια κατηγορία