Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ντεσπόντοφ: Φιλικό με το Αζερμπαϊτζάν για την Βουλγαρία

Δημοφιλή

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι σε διάστημα τεσσάρων ημερών, δίνει σήμερα (25/3, 18:00) η Εθνική Βουλγαρίας του Κίριλ Ντεσπόντοφ, η οποία αντιμετωπίζει το Αζερμπαϊτζάν στο Στάδιο Τοφίκ Μπαχράμοφ. Οι Βούλγαροι αντιμετώπισαν στο Μπακού την περασμένη Παρασκευή (22/3) την Τανζανία, την οποία κέρδισαν με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ντεσπόντοφ στο 52ο λεπτό του φιλικού αγώνα. Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε για 74 λεπτά και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και στη σημερινή φιλική αναμέτρηση με το Αζερμπαϊτζάν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Βουλγαρία δεν εξασφάλισε το εισιτήριο για το EURO, αφού τερμάτισε τελευταία στον 7ο όμιλο κι έτσι δεν θα βρίσκεται στη μεγάλη διοργάνωση. Στην προκριματική φάση, μάλιστα, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει κάποια νίκη, σημειώνοντας τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Ο Ντεσπόντοφ αποτελεί τον βασικό αρχηγό του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, ενώ αγωνίζεται είτε στην κορυφή της επίθεσης, είτε στη φυσική του θέση, δηλαδή στα εξτρέμ. Φυσικά, μετά την διεκπεραίωση του φιλικού, ο Ντεσπόντοφ θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οικογενειακά το Πάσχα ο Τζίμας (pic)

Εκμεταλλευόμενος το νέο διήμερο ρεπό που δόθηκε από τον Ράζβαν Λουτσέσκου σε μία εβδομάδα αποφόρτισης για τον ΠΑΟΚ που αποσυμπιέστηκε εν πολλοίς...

Στην ίδια κατηγορία