Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Ψάχνει τα πατήματά του» ο Φιλίπε Σοάρες στην Πορτογαλία

Δημοφιλή

ΠΑΟΚ και Φαμαλικάο επήλθαν σε συμφωνία αναφορικά με τον εξάμηνο δανεισμό του Φιλίπε Σοάρες από τη στιγμή που βρέθηκε πολύ πίσω στον εσωτερικό ανταγωνισμό των χαφ και ως εκ τούτου «ψαχνόταν» για νέα ποδοσφαιρική στέγη προκειμένου να ανακτήσει αγωνιστικά λεπτά. Υπενθυμίζεται πως στο «κόλπο» απόκτησής του είχε μπει και η Λουντογκόρετς, προσφέροντάς του καλύτερες συνθήκες, εντούτοις, το πορτογαλικό κλαμπ κέρδισε πόντους δεδομένου πως ο 24χρονος χαφ προτιμούσε επαναπατρισμό.

Κάτι που επισήμανε με το… καλημέρα της άφιξής του στην Πορτογαλία, τονίζοντας πως «η επιστροφή μου ήταν στα σχέδιά μου και δεν το σκέφτηκα δύο φορές μόλις προέκυψε η πιθανότητα να υπογράψω για την Φαμαλικάο. Είναι ένας σύλλογος που πολλοί άνθρωποι βλέπουν με ενδιαφέρον, διότι έχει πάντα σπουδαίους παίκτες». Από πλευράς Φαμαλικάο φαίνεται πως έχει μεγάλη εμπιστοσύνη προς τον Φιλίπε Σοάρες καθώς σε σχετική της ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο «X» είχε υπογραμμίσει πως «Ας ξέρουν οι Έλληνες θεοί και οι θεοί του ποδοσφαίρου ότι έχουμε μεγάλη πίστη στη νέα ενίσχυση».

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο 25χρονος μέσος του ΠΑΟΚ ακόμη δείχνει να «ψάχνεται» στο νέο σταθμό της καριέρας του που επί της ουσίας προσφερόταν ως μία διέξοδος προκειμένου να βρει τον εαυτό του, παραμένοντας ανενεργός με τα νούμερά του να φαντάζουν προβληματικά. Ενδεικτικό πως μετράει μόλις δύο συμμετοχές στο εγχώριο πρωτάθλημα με Μπράγκα και Μορεϊρένσε, με την επισήμανση πως σύμφωνα με το πορτογαλικό κλαμπ επί του παρόντος είναι κλινικά μη διαθέσιμος εξαιτίας ενός μυϊκού προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Κάτι που σημαίνει πως σε συνάρτηση με την αποθεραπεία που ακολουθεί προκειμένου να ανεβάσει «στροφές», αναμένεται να απουσιάσει πολύ περισσότερο από την αγωνιστική δράση και μένει να φανεί η ημερομηνία επαναδραστηριοποίησής του. Στα αξιοσημείωτα της υπόθεσης δε και πιο συγκεκριμένα στο deal που επήλθε με τον ΠΑΟΚ για τον Φιλίπε Σοάρες έχει τοποθετηθεί μία ενδιαφέρουσα πτυχή που επί της ουσίας δίνει στους «ασπρόμαυρους» λειτουργώντας αναλογικά με τον χρόνο συμμετοχής του. Αν αγωνιστεί λίγο θα πρέπει να δώσει σημαντικό ποσό στον ΠΑΟΚ η Φαμαλικάο, ενώ όσο θα παίρνει χρόνο συμμετοχής αυτό το ποσό θα μειώνεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι εορταστικές ευχές σε Πόρτερ (pic)

Ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή (04.05) για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ δεδομένου πως συμπληρώνει τα 24 έτη ζωής του,...

Στην ίδια κατηγορία