Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ντεσπόντοφ: Ένας επικοινωνιακός άνθρωπος με αρκετή δόση χιούμορ

Δημοφιλή

Με δεδομένη την επιστροφή των διεθνών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη κατόπιν των υποχρεώσεών τους με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα και με τους νέους να… ανεβάζουν στροφές, το αγωνιστικό τμήμα ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του εντός έδρας ματς με τον Άρη στην Τούμπα (17/9, 20:30).

Όπως ενημερωθήκατε τη χθεσινή (12/9) μέρα, η προπόνηση της Τρίτης εκτός της υψηλής έντασης είχε να επιδείξει και την πρώτη επαφή του Κίριλ Ντεσπόντοφ με τους νέους του συμπαίκτες, κάτι που φάνταζε απολύτως λογικό με δεδομένο πως αποκτήθηκε στο 90′ της θερινής μεταγραφικής περιόδου και επί της ουσίας η πρώτη του γνωριμία σε συνδυασμό με τη διακοπή των υποχρεώσεων, καθυστέρησε.

Από πλευράς ΠΑΟΚ σημειώθηκε πως ο Βούλγαρος εξτρέμ «ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, μετά το παιχνίδι που είχε με την Εθνική Βουλγαρίας» ενώ σήμερα 13/9 αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα των υπολοίπων και να προπονηθεί κανονικά υπό οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Η αλήθεια είναι πως από την πρώτη του επαφή με τους συμπαίκτες του έγινε κατανοητό, πως πρόκειται για έναν επικοινωνιακό άνθρωπο με αρκετή δόση χιούμορ. Αυτό άλλωστε πρκύπτει και από την… ένοχη απόλαυσή που δείχνει και το προφίλ του του εκτός γηπέδου. Αυτό διότι ο Βούλγαρος διεθνής εξτρέμ, που απέκτησε ο ΠΑΟΚ από την Λουντογκόρετς, περνά αρκετό χρόνο βλέποντας τα αστεία-viral video του κωμικού Κάμπι Λέιμ στο Instagram. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου γελάει πολύ με τα συγκεκριμένα video και είναι… θαυμαστής του συγκεκριμένου.


Τελευταία νέα

Τρομερό: Ο μισθός του Μέσι ξεπερνάει το μπάτζετ όλων των ομάδων του MLS!

Το MLS έδωσε ξανά στη δημοσιότητα τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι...

Στην ίδια κατηγορία