Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2022

Νικολαΐδης: «Καλούμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει»

Δημοφιλή

Για την κλήρωση του ΠΑΟΚ στο Round 1 του LEN Euro Cup, και την διοργάνωση του ομίλου στην Θεσσαλονίκη, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ, ο υπεύθυνος του τμήματος πόλο, Γιώργος Νικολαΐδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Η ανδρική μας ομάδα συμμετέχει στο LEN Euro Cup, μετά την πολύ καλή πορεία που είχε στο περσινό πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.

Κατορθώσαμε μετά από συντονισμένες προσπάθειες, να πάρουμε τον Όμιλο στην Θεσσαλονίκη στις 13-16 Οκτωβρίου, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια ανόδου του τμήματος Υδατοσφαίρισης του Σωματείου μας, σε όλα τα επίπεδα, καλούμε όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης μας να έρθει και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, και να χαρεί μαζί μας αυτή την ευρωπαϊκή συμμετοχή, η οποία αισιοδοξούμε να έχει και συνέχεια, αφού η ομάδα διεκδικεί την πρόκριση της απέναντι σε μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού πόλο.

Να ευχηθώ και εγώ, καλή επιτυχία στους αθλητές μας, ελπίζοντας να γεμίσει το κολυμβητήριο από τους φιλάθλους της πόλης μας, οι οποίοι θα ωθήσουν και αυτοί τα παιδιά μας σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση!».

Τελευταία νέα

Τσέφεριν: «Πολύ καλός ο Κούρτιτς»

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Γιάσμιν Κούρτιτς. «Είμαι...

Στην ίδια κατηγορία