Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δεν πάει Γουλβς ο Ντιέγκο Κόστα

Δημοφιλή

Πρόβλημα τελευταίας στιγμής προέκυψε στη μεταγραφή του Ντιέγκο Κόστα στη Γουλβς, καθώς απορρίφθηκε το αίτημα για εξασφάλιση της άδειας εργασίας κι ως εκ τούτου δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.

Τυπική φαινόταν -τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα (5/9)- η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντιέγκο Κόστα στη Γουλβς, αφού ο 33χρονος επιθετικός είχε συμφωνήσει σε όλα με την αγγλική ομάδα. Τα δεδομένα ωστόσο, άλλαξαν, με τη μεταγραφή του Ισπανού να βρίσκεται πλέον στον «αέρα». Ο λόγος είναι ότι η άδεια εργασίας του Κόστα απορρίφθηκε την Τρίτη (6/9), καθώς δεν έχει αγωνιστεί σε αρκετά παιχνίδια, όπως αναφέρει το Sky Sports.

Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που έπαιξε ήταν στις 12 Δεκεμβρίου του 2021. Από τη μεριά της, η Γουλβς έχει προσφύγει στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και έχει ασκήσει έφεση κατά της αρχικής απόφασης, με την τελική απάντηση να αναμένεται εντός 48 ωρών. Ο Ντιέγκο Κόστα είναι ελεύθερος από τον Ιανουάριο, μετά την αποχώρησή του από την Ατλέτικο Μινέιρο. Στους πέντε μήνες που πρόλαβε να αγωνιστεί με τη βραζιλιάνικη ομάδα σκόραρε πέντε γκολ στα 19 παιχνίδια που αγωνίστηκε.


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία